Μυρτώ Αλικάκη: Πρωταγωνιστεί στο μουσικό βίντεο καραντίνας «Carousel στο Παγκράτι»

Μυρτώ Αλικάκη: Πρωταγωνιστεί στο μουσικό βίντεο καραντίνας «Carousel στο Παγκράτι»

Είναι το το 6ο τραγούδι που μεταφέρεται σε εικόνα  από το άλμπουμ του Sigmataf, «Athens Romance»

Μυρτω_Αλικακη
Χαρτοπόλεμος, παρτάρα, σέλφι & οθόνες.Πετάνε πεταλούδες στο στομάχι της. Πίνει σόδα...Αυτά συμβαίνουν στο «Carousel στο Παγκράτι», το 6ο τραγούδι που μεταφέρεται σε εικόνα, από το άλμπουμ του Sigmataf, «Athens Romance».

Πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Αλικάκη, που, με το εκφραστικό βλέμμα, το υπέροχο χαμόγελο και τη σωματικότητά της, αποδίδει γοητευτικά και με ακρίβεια στην κάμερα την ηρωίδα που είχε στο μυαλό του ο Sigmataf, όταν έγραφε το σενάριο.
Sigmataf - Carousel στο Παγκράτι [Video ft. Μυρτώ Αλικάκη]

Το Carousel στο Παγκράτι είναι το 3ο στη σειρά μιας οπτικής τριλογίας στην οποία επιδόθηκε, με έμπνευση και επιμονή, ο Sigmataf, τις περίεργες μέρες της απομόνωσης και του εγκλεισμού. Προηγήθηκαν το "Λ.Β. Σοφίας" (το 1ο της σειράς) και ο "'Ελέφαντας στο Γκύζη".

O Sigmataf γεννήθηκε το 1980 και ζει στην Αθήνα. Στη μουσική ξεκίνησε από το hip hop σχήμα Prohja και μετέπειτα υπήρξε μέλος των Βαβυλώνα ως στιχουργός και ερμηνευτής, με το ψευδώνυμο Κοράκι μέχρι το 2003. Το “Sigmataf” εμφανίστηκε ως όνομα της καλλιτεχνικής του περσόνας για πρώτη φορά το 2010, όταν κυκλοφόρησε το album "Ξύπνα. Ώρα για ύπνο". Ακολούθησαν το "Τι Κάνει Σε Είσαι Να; Εδώ" (2012) και το ep "Metavasi·3" του 2017. Το Δεκέμβρη του 2019, το Athens Romance κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά στο bandcamp και τον Φεβρουάριο του 2020 ήρθε η έκδοση του σε format κασέτας από την A Man out of A Man.

Κλείσιμο
Παράλληλα με τη δισκογραφία, σκηνοθετεί και μοντάρει video clip για τον ίδιο αλλά και για άλλους καλλιτέχνες και συγκροτήματα  ενώ θα τον συναντήσετε και σε διάφορα bar της πόλης, ως DJ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Έκπτωση φόρου 30% στους ιδιοκτήτες για τα ενοίκια που έχασαν «δια νόμου»

Σήμερα οι ανακοινώσεις για τη στήριξη αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων

Έτσι θα μεταδίδεται live το μάθημα στα Δημοτικά σχολεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης