O Γιάννης Ζουγανέλης σκόρπισε χαμόγελα σε παιδιά που χρειάζονται υποστήριξη

Επισκέφθηκε, μέσω Skype, α παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ

Μια μέρα διαφορετική από τις προηγούμενες, με περισσότερο χαμόγελο, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ με την επίσκεψη, μέσω Skype, του γνωστού τραγουδοποιού Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος έβαλε τα δυνατά του για να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται.

Επιστρατεύοντας την φαντασία του ζήτησε από το κάθε παιδί να του πει μία πρόταση, πήρε όλες τις προτάσεις και τις έκανε την ίδια στιγμή ένα, υπέροχο τραγούδι δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά για 1 ώρα διαδραστικής ψυχαγωγίας! Η ικανοποίηση των παιδιών ήταν πραγματικά μεγάλη.

Η επίσκεψη αυτή του Γιάννη Ζουγανέλη εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας καλλιτεχνών, συγγραφέων, ηθοποιών, τραγουδιστών, να κρατούν συντροφιά σε παιδιά που ζουν μόνιμα σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και ειδικά αυτήν την περίοδο στερούνται τη χαρά κάθε εξωτερικής δραστηριότητας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr