Όνειρα Γλυκά… για το Παιδικό Μουσείο

Μια παράσταση για τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. στο Σύγχρονο Θέατρο

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά με σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου την Τετάρτη 14 Μαρτίου αφιερώνεται στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. 

Γνωστό και μη εξαιρετέο, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι το πρώτο παιδικό μουσείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και στεγάστηκε σε ένα ιστορικό νεοκλασικό στην Κυδαθηναίων, όπου μεγάλωσαν αρκετές γενιές παίζοντας. Μετά από 22 χρόνια λειτουργίας στην Πλάκα, μετακόμισε στο κτίριο του Ωδείου Αθηνών, κοντά στο μετρό Ευαγγελισμός, με ακόμα περισσότερα διαδραστικά εκθέματα, απαντώντας στις ανάγκες των παιδιών της εποχής μας. 

Info
Μια μετακόμιση γίνεται αφορμή για μια αναδρομή στα παιδικά χρόνια, τις εφηβικές στιγμές, τα όνειρα και τα λάθη μιας γυναίκας, η οποία συνομιλώντας με τον φανταστικό μελλοντικό της εαυτό, συμφιλιώνεται με τους φόβους και τον χρόνο και ξαναβρίσκει τον ονειροπόλο εαυτό της. Μια παράσταση για τα όνειρα που κάποιες φορές μας πικραίνουν, για τους έρωτες που χάνονται, για τον εαυτό μας που πρέπει να ξαναβρούμε.

Μια μουσική παράσταση για δύο γυναίκες όπου τα κείμενα και τα τραγούδια γίνονται ένα.
Πρωταγωνιστούν και τραγουδούν: Ελπίδα, Σαλίνα Γαβαλά

Πότε; 
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018  & ώρα 18:30 
Πού;
Σύγχρονο Θέατρο (Eυμολπιδών 45, Γκάζι)
Τιμή εισιτηρίου: 16,00 ευρώ

Για πληροφορίες & κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με
την Έβελυν Μπανάκα στο τηλ. 2103312995 (εσωτ. 122) ή στο 6976071232

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hcm.gr και τη σελίδα στο Facebook, ενώ για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook.