Σε δύο πλατφόρμες…

Η ομάδα Patari Project διπλασιάζει τον χώρο δράσης της και αφηγείται με ένα διαφορετικό τρόπο τον μύθο της Χιονάτης και των Επτά Νάνων

Οι αγαπημένοι Patari Project, μετά τη μεγάλη επιτυχία τους Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο, επιστρέφουν στο θέατρο Πόρτα για να βυθιστούν στο μύθο της Χιονάτης και των Επτά Νάνων. Η ομάδα Patari Project για όλους όσοι δεν γνωρίζουν τις δουλειές της συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το 2012 και το concept της είναι το εξής: “Ηθοποιοί σε 1 εξέδρα 75 cm από το έδαφος δίχως σκηνικά αντικείμενα και κοστούμια. Δημιουργούν το σκηνικό, αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση, τους ήχους και τα οπτικά εφέ της παράστασης με μόνο εργαλείο το σώμα και την φωνή τους”.

Φέτος, το εγχείρημα τους παρουσιάζει μία ακόμη καινοτομία: “Μέσα από μια νέα, ενθουσιώδη ανάγνωση, το γνωστό σκοτεινό παραμύθι ζωντανεύει με αναπάντεχο τρόπο με τους ήρωες της αγαπημένης ιστορίας να σκαρφαλώνουν στις δυο- αυτή την φορά- πλατφόρμες των Patari”. 

Σε ένα σημείωμα για την παράσταση διαβάζουμε: “Αν τολμήσουμε να κοιτάξουμε μέσα στον μαγικό καθρέφτη, τι θα δούμε; Το καλό ή το κακό; Την παρέα ή τη μοναξιά; Τον θαυμασμό ή τη ζήλεια; Στους Χιονάνους, δύο αντίθετοι κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά”. 



Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου ( με συνεργάτες της στο σκέλος της σκηνοθεσίας την Εριφύλη Στεφανίδου και τον Γιάννη Γιαννούλη). Την μουσική έχει γράψει ο Κορνήλιος Σελαμσής, την ευθύνη για τα σκηνικά η Ευαγγελία Θεριανού, όπως και για τα κοστούμια η Κλαιρ Μπρέισγουελ. Παίζουν οι ηθοποιοί Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Ειρήνη Μακρή, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Γιώργος Σύρμας, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και , Αποστόλης Ψυχράμης. 

Η παράσταση είναι μια δημιουργία της ομάδας και παίζεται κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr