Ένα μυστήριο reunion

Η ομάδα Βρες το Δολοφόνο παρουσιάζει ένα δείπνο μυστηρίου-παράσταση με τίτλο «Re-union μετά θάνατον»

Το μυστήριο ενός φόνου που έγινε στη δεκαετία του 1980 περιμένει να διαλευκανθεί. Και σημαντικό ρόλο στην ανακάλυψη του δολοφόνου καλείσαι να παίξεις εσύ, ο θεατής! Η ομάδα Βρες το Δολοφόνο παρουσιάζει ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου με τίτλο «Re-union μετά θάνατον», το οποίο συνεχίζεται έως την Κυριακή 9 Απριλίου στο El Convento Del Arte, ενώ εκτάκτως προστέθηκε άλλη μία παράσταση, σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, μια και οι υπόλοιπες είναι sold out. 

Όλα ξεκινούν όταν οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 σε μια αμερικανική κωμόπολη κάνουν reunion, 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Η εκδήλωση, όμως, που τους φέρνει και πάλι κοντά, παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, καθώς οι πρώην συμμαθητές βρίσκονται παγιδευμένοι στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι συνέβη. 



Ένα κλασικό αμερικάνικο σχολείο και ο κόσμος των 80’s σας περιμένουν να έρθετε, να εξετάσετε τα στοιχεία, να ανακρίνετε τους υπόπτους και, φυσικά, να βρείτε το δολοφόνο, με οικοδεσπότες τους ηθοποιούς Χρήστο Πίτσα, Σωσώ Χατζημανώλη, Γιάννη Σαρακατσάνη (ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης) κά. Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνετε το μενού που επιμελείται ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας. 

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου; 

Ενώ εσείς απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθείτε ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους.  



Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο. 

Μετά τις παραστάσεις «Η μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το άγιο έγκλημα», «Σκοτώνουν τον έρωτα όταν γεράσει» και «Το τελευταίο πανέρι», η εταιρία Βρες τον Δολοφόνο παρουσιάζει το έκτο κατά σειρά δείπνο μυστηρίου. Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 10.000 θεατές έχουν δώσει το παρών, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους. 



Info
Re-union μετά θάνατον  
El Convento Del Arte 
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο 
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 21.00, Πέμπτη, 23 Μαρτίου στις 21.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr