Η Silicon Valley επιστρέφει

Ο τρίτος κύκλος της σειράς, που περιγράφει με κωμικό τρόπο τους… ακοινώνητους δημιουργούς επιτυχημένων startups, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα

Η ιστορία πίσω από τη σειρά Silicon Valley είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους όσοι την παρακολουθούν: ο δημιουργός της, Mike Judge (“King of the Hill”, “Beavis and Butt-Head”), άντλησε την έμπνευσή του από την προσωπική του εμπειρία ως μηχανικός στην περιοχή όπου έχουν την έδρα τους οι κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως. Έτσι, θέλησε να ρίξει φως αλλά και να διακωμωδήσει τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά πολλές φορές ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων startup εταιρειών.

Κατά τη διάρκειά της χρησιμοποιούνται οι ιδέες ανθρώπων που έχουν δουλέψει στην πραγματικότητα στη βιομηχανία της τεχνολογίας, πέρα από τον σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, στον τρίτο κύκλο της σειράς που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Απριλίου, χρησιμοποιήθηκε ως σύμβουλος για το σενάριο ο πρώην CEO του Twitter, Dick Costolo. Ο Costolo, ο οποίος διαθέτει και ο ίδιος προϋπηρεσία στη standup comedy, πέρασε αρκετό χρόνο με τον σεναριογράφο δίνοντας τη δική του οπτική για το τι συμβαίνει στον κόσμο της τεχνολογίας.



Η σειρά έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, ενώ έχει μπει στο top 10 καλύτερων σειρών τόσο από πολλούς κριτικούς όσο και από τα Entertainment Weekly και Indiewire. Παράλληλα, ήταν υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες και οκτώ Emmys, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Καλύτερης Κωμικής Σειράς για δύο συνεχόμενα χρόνια. Η Silicon Valley κέρδισε επίσης δύο βραβεία Critics’s Choice Television Awards για την Καλύτερη Κωμική Σειρά και τον Καλύτερο Β’ Ανδρικό Ρόλο για τον ηθοποιό Τ.J. Miller.

Σταθεροί πρωταγωνιστές της είναι οι Thomas Middleditch, T. J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross και ο Jimmy O. Yang, ενώ στον τρίτο κύκλο προστίθεται και η Suzanne Cryer. Παράλληλα, guest εμφανίσεις πραγματοποιούν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι: Stephen Tobolowsky («Californication»), Annie Sertich («2 Broke Girls»), Ben Feldman, Alice Wetterlund και ο ελληνικής καταγωγής Chris Diamantopoulos.



Σε περίπου έναν μήνα λοιπόν η Silicon Valley επιστρέφει στην ΗΒΟ αλλά και στα κανάλια Novacinema, αφού θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική! Την Κυριακή 24 Απριλίου, στις 05:00 (ξημερώματα Δευτέρας), θα μεταδοθεί το πρώτο από τα δέκα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου, με ελληνικούς υπότιτλους, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. H Prime Time προβολή της σειράς θα γίνεται κάθε Δευτέρα, από τις 25 Απριλίου, στις 21:25.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr