Μία τσάντα που… αξίζει τρία εκατ. ευρώ

H Everyday Messenger είναι μία πολυχρηστική premium τσάντα ταχυδρόμου που έχει τρελάνει τους μικροεπενδυτές του Kickstarter

Άτιμο πράγμα οι μικροεπενδυτές του crowdfunding. Δεν ξέρεις ποια μπορεί να είναι η καμπάνια που θα τους ξετρελάνει, λούζοντας τον δημιουργό της με εκατοστάευρα. Φρέσκο παράδειγμα, μία τσάντα ταχυδρόμου! Η Peak Design ξεκίνησε προσπαθώντας να φτιάξει μία χρήσιμη τσάντα για να μεταφέρεις την κάμερα ή τη φωτογραφική σου. Στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη, θέλοντας η νέα τσάντα της να ικανοποιεί τόσο τους ταξιδιώτες, όσο και τους ανθρώπους που κινούνται σε καθημερινή βάση μέσα στην πόλη. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η Everyday Messenger.



Πρόκειται για μία πολυχρηστική premium τσάντα ταχυδρόμου, προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στο εσωτερικό της, τα διαχωριστικά με τεχνολογία FlexFold επεκτείνονται ή μαζεύουν για να «αγκαλιάσουν με ασφάλεια τα αντικείμενα που τοποθετείς. Παράλληλα, το κέλυφος διαστέλλεται για να μπορείς να φορτώσεις την τσάντα σου όσο εσύ θέλεις, με τη χωρητικότητα να επεκτείνεται με άνεση από τα 13,5 στα 20,5 λίτρα.



Επιπρόσθετα, προσαρμόζεται στις δραστηριότητές σου. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται να κάνεις ποδήλατο, μπορείς να ασφαλίσεις την τσάντα ακόμα περισσότερο χάρη σε ένα πρόσθετο λουράκι που «κλειδώνει» από την άλλη μεριά διαγώνια πάνω στον βασικό ιμάντα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, η Everyday Messenger είναι ανθεκτική στο νερό και τις λάσπες, χάρη στο συνθετικό υλικό Kodra από το οποίο αποτελείται το κέλυφος. Σε συγκεκριμένα σημεία διαθέτει αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας για να προστατεύσει το περιεχόμενο της τσάντας από πιθανές πτώσεις.



Και επειδή όπως είπαμε χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά κάμερας ή φωτογραφικής μηχανής, στο πάνω μέρος της τσάντας υπάρχει ένα μανίκι όπου μπορείς να τοποθετήσεις το τρίποδο, ενώ στο πλάι υπάρχει μία υποδοχή που μπορείς να κρεμάσεις τη μηχανή σου, προκειμένου να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτή όταν θέλεις να φωτογραφίσεις κάτι σε πολύ μικρό περιθώριο χρόνου, εξοικονομώντας παράλληλα και χώρο.

Η καμπάνια τρέχει στο Kickstarter για πέντε ακόμα ημέρες. Ενώ η Peak Design αναζητούσε αρχικά κεφάλαια 90 χιλιάδων ευρώ, μέχρι τώρα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 3,1 εκατ. ευρώ από περίπου 13 χιλιάδες υποστηρικτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr