Τραγουδώντας στην Επίδαυρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique σε ένα μουσικό πάρτι με ελεύθερη είσοδο

Στις 3 Ιουλίου σηκώνουν αυλαία τα φετινά Επιδαύρια, πάντα στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ, με το Εθνικό Θέατρο και τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη δια χειρός Γιάννη Μπέζου. Αν όμως προτιμάτε να κατηφορίσετε στην Επίδαυρο με μία μουσική αφορμή, τότε αντί να συνεχίσετε ευθεία για το Αρχαίο Θέατρο στρίψτε στη διασταύρωση για το λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου.



Εκεί, την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, θα σας περιμένει η Ελένη Τσαλιγοπούλου
με τους boğaz musique για να σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο μουσικό καλοκαιρινό πάρτι με ελεύθερη είσοδο! Η δημοφιλής ερμηνεύτρια και μία ομάδα έξι ταλαντούχων μουσικών ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από την Επίδαυρο με ένα συναυλιακό πρόγραμμα, που ισορροπεί ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή.



Με αναφορές στην παραδοσιακή, την ποπ και την ηλεκτρονική μουσική η Ελένη Τσαλιγοπούλου τα σαρώνει όλα στο πέρασμά της με τη μοναδική της ενέργεια επί σκηνής και υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι σε ήχους και αισθήσεις. Μία συναυλία γεμάτη από τις επιτυχίες της σε αναπάντεχες διασκευές, αλλά και αγαπημένα της τραγούδια απογειωμένα από την αισθαντική της ερμηνεία. Κι όλα αυτά με φόντο το μαγικό σκηνικό του Λιμανιού της Παλιάς Επιδαύρου. Η ώρα έναρξης είναι στις 9:30 μ.μ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr