Adac GT Masters: Ένας Έλληνας παλεύει με τα θηρία!

Adac GT Masters: Ένας Έλληνας παλεύει με τα θηρία!

Το πρωτάθλημα της Γερμανικής Ομοσπονδίας GT Masters περιλαμβάνει 8 αγώνες, πέντε επί Γερμανικού εδάφους και άλλους 3 σε Ολλανδία, Αυστρία και Σλοβακία.

Adac GT Masters: Ένας Έλληνας παλεύει με τα θηρία!
Τρεις από τις πίστες συμπεριλαμβάνονται στο πρωτάθλημα της F1, στο Νίρμπουργκρινγκ έγινε αγώνας το 2013 στο Χόκενχάιμ (20/7) θα γίνει φέτος ενώ το Red Bull Ring (22/6) επιστρέφει ξανά φέτος στο πρωτάθλημα.

Κλείσιμο
Στο ADAC GT Masters συμμετέχουν μεγάλα ονόματα οδηγών όπως ο Χάιντς Χάραλντ Φρέντσεν (πρώην οδηγός F1) αλλά και οι Μάρκους Βίνκελοκ, Αντρέας Ουίρθ και άλλοι.

Ο Αντώνης Βόσσος αγωνίζεται με τα χρώματα της GW IT Racing Team μαζί με τους Έστρε, Νάθαν και Λάγγεν. Μάλιστα ο Λάγγεν προηγείται και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 83 βαθμούς.

Ο Βόσσος είναι 49 ετών και ξεκίνησε να ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό από το 1994, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ στην κατηγορία των 6τάχυτων καρτ. Το 2003 και 2004 πήρε μέρος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Ενιαίου RENAULT CLIO V6. Το 2005 συμμετείχε στο Γερμανικό DIVINOL CUP με BMW M3, ενώ από το 2006 κι έπειτα, συμμετέχει στο Γερμανικό PORSCHE SPORTS CUP. Από το 2010 έως πέρυσι πήρε μέρος στο PORSCHE GT3 CUP CHALLENGE EASTERN EUROPE.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτοι δυο αγώνες του πρωταθλήματος σε Οσερλέμπεν και Ζάνβρουπ. Ο Έλληνας οδηγός παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό πάλεψε για τους βαθμούς. Επόμενος αγώνας στις 25/5 στο Λάουζιτσρινγκ.



Η προσπάθεια του Αντώνη Βόσσου (σ.σ: η Porsche που ακολουθεί) στο πρωτάθλημα ADAC GT Masters στηρίζεται από ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που δραστηριοποιείται στο χώρο του motorsport.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης