Η Lancia έχει νέο Thema!

Η πολύ δυναμική επιστροφή της Lancia στην πρώτη γραμμή δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα πολυτελές σεντάν… Η νέα Thema είναι στην ουσία ένα ανασχεδιασμένο Chrysler 300, που στην Ευρώπη θα πωλείται με τα σήματα της Lancia...

Η πολύ δυναμική επιστροφή της Lancia στην πρώτη γραμμή δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα πολυτελές σεντάν… Η νέα Thema είναι στην ουσία ένα ανασχεδιασμένο Chrysler 300, που στην Ευρώπη θα πωλείται με τα σήματα της Lancia.
Το θηριώδες μοντέλο (έχει μήκος 5.084 mm) είναι πισωκίνητο, όπως και οι βασικοί του ανταγωνιστές που φέρουν το σήμα της Mercedes-Benz και της BMW.
Εξίσου θηριώδεις είναι και οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται: ένας βενζίνης 3.6 V6 με ισχύ 296 PS και δύο νέοι πετρελαίου με χωρητικότητα 3,0 lt και απόδοση 193 PS και 227 PS.
Το βενζινοκίνητο σύνολο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ τα πετρελαιοκίνητα με αυτόματο πέντε σχέσεων. Επίσης, κυκλοφορούν ήδη έντονες φήμες ότι από το 2012 θα υπάρξει και μια υβριδική έκδοση.
Σχεδιαστικά η νέα Thema έχει μικρές διαφορές από το Chrysler 300 που θα πωλείται στην Αμερική.
Οι βασικότερες αλλαγές αφορούν το εμπρός μέρος, στο οποίο υπάρχει διαφορετικός προφυλακτήρας και ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα και φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό υπάρχει δερμάτινο σαλόνι, ξύλινες επενδύσεις και ατμοσφαιρικός μπλε φωτισμός.
Οι πωλήσεις της νέας Thema αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού (Gold και Platinum) και με πολλά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας που αφορούν την ασφάλεια, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr