To 500αράκι της... Ferrari

To 500αράκι της... Ferrari

Μια ειδική έκδοση του Abarth 500 για τους αντιπροσώπους Ferrari δημιούργησε ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing. Το τερατάκι τσέπης που βλέπετε στις φωτογραφίες βασίζεται στο 500 Esseesse των 158 PS...

To 500αράκι της... Ferrari
Μια ειδική έκδοση του Abarth 500 για τους αντιπροσώπους Ferrari δημιούργησε ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing. Το τερατάκι τσέπης που βλέπετε στις φωτογραφίες βασίζεται στο 500 Esseesse των 158 PS και έχει τα σήματα τόσο της «μαμάς» Abarth όσο και της Ferrari. Με τις επεμβάσεις του βελτιωτικού οίκου, η ισχύς έχει φθάσει τους 268 PS (!) και η ροπή τα 33,6 kgm!
Ο κινητήρας δεν έχει αλλάξει (1.4 16V με turbo), όμως το λογισμικό του κινητήρα έχει αντικατασταθεί με ένα εντελώς καινούριο και μεταξύ άλλων έχει τοποθετηθεί μεγαλύτερο intercooler και εντελώς καινούριο σύστημα εξαγωγής.


Κλείσιμο

Μερικές ακόμη διαφορές που έχει το συγκεκριμένο πυραυλάκι αφορούν την ανάρτηση, τα μεταλλικά μέρα (ορισμένα από αυτά έχουν αντικατασταθεί από ανθρακονήματα), τις εσωτερικές επενδύσεις κ.ά.
Ο οίκος Pogea ανακοίνωσε ότι οι βελτιώσεις ξεκινούν από 3.400 ευρώ, ωστόσο δεν διευκρινίζει πόσο αυξάνεται αυτό το ποσό όταν γίνουν όλες οι αλλαγές που υπάρχουν στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης