H απόλυτη Ferrari! (νέες φωτογραφίες)

H απόλυτη Ferrari! (νέες φωτογραφίες)

Σχεδιάστηκε για να αποτελέσει την απόλυτη Ferrari με «άδεια» να κυκλοφορεί στους δρόμους και σε όποιο σημείο και αν ψάξετε δεν θα κρύψει τις αγωνιστικές της καταβολές.

H απόλυτη Ferrari! (νέες φωτογραφίες)
Σχεδιάστηκε για να αποτελέσει την απόλυτη Ferrari με «άδεια» να κυκλοφορεί στους δρόμους και σε όποιο σημείο και αν ψάξετε δεν θα κρύψει τις αγωνιστικές της καταβολές. Για να αντιληφθεί κανείς πόσο γρήγορη είναι η νέα Ferrari αρκεί να σας πούμε πως σε τεστ που έγιναν στην πίστα του Fiorano η 599 GTO σημείωσε χρόνο 1:24 sec και «έριξε» ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο στην Enzo!



Κλείσιμο
H 599 GTO είναι ένα πανίσχυρο supercar που εξοπλίζεται με V12 κινητήρα 6,0 λίτρων αποδίδοντας 670 PS και 619 Nm ροπής. Τα 1.495 kg του αμαξώματος επιταχύνονται σε 3,35 sec για τα πρώτα 100 km/h ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 335 km/h.



Για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις η GTO μπήκε… σε δίαιτα με εκτεταμένη χρήση αλουμινίου, κεραμικά δισκόφρενα και ελαφρύτερο κιβώτιο έξι σχέσεων με χρόνο αλλαγής 60 millisec.



Σε σχέση με την απλή 599 οι μηχανικοί της Ferrari έχουν αλλάξει τους προφυλακτήρες, τα σποίλερ και τον πίσω διαχύτη με μεγαλύτερο βελτιωμένο για καλύτερη αεροδυναμική. Χάρη σε όλες αυτές τις αναβαθμίσεις η 599 GTO παράγει κάθετο αεροδυναμικό φορτίο 144 kg με ταχύτητα 193 km/h.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης