Το νέο VW Passat R-Line

Τη νέα έκδοση Passat R-Line παρουσίασαν οι άνθρωποι της Volkswagen. Το νέο μοντέλο παντρεύει την πρακτικότητα με τα έντονα σπορ χαρακτηριστικά, καθώς έχει νέους προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές και μάσκα με μεγάλη εισαγωγή αέρα και σήμα «R-Line»...

Τη νέα έκδοση Passat R-Line παρουσίασαν οι άνθρωποι της Volkswagen. Το νέο μοντέλο παντρεύει την πρακτικότητα με τα έντονα σπορ χαρακτηριστικά, καθώς έχει νέους προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές και μάσκα με μεγάλη εισαγωγή αέρα και σήμα «R-Line». 
Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο αεροδυναμικός διαχύτης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και το βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος σπόιλερ. Ιδιαίτερες είναι επίσης και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών (18 ιντσών προαιρετικά) σε χρώμα τιτανίου.
Στο εσωτερικό του Passat R-Line τοποθετούνται σπορ καθίσματα με σήματα της συγκεκριμένης έκδοσης, τιμόνι επίπεδο στο κάτω μέρος και αλουμινένιες επενδύσεις σε διάφορα σημεία της καμπίνας επιβατών.
Οι Γερμανοί πωλούν και το πακέτο εξωτερικής αισθητικής αναβάθμισης «R-Line», το οποίο κοστίζει 990 ευρώ και προστίθεται στις εκδόσεις Comfortline και Highline.
Στη Γερμανία το νέο VW Passat «R-Line» πωλείται με τιμή από 30.225 ευρώ και διατίθεται σε sedan ή station wagon αμάξωμα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr