Μικρή ανανέωση για το Audi A4

Μικρή ανανέωση για το Audi A4

Το Audi A4 ανανεώνεται στα σημεία και αποκτά μια νέα εξοπλιστική έκδοση.

2019-audi-a4-euro-spec

Η τελευταία, 5η κατά σειρά, γενιά (Β9) του A4 λανσαρίστηκε στις αρχές του 2016 και σήμερα η Audi προχωρά σε μια μικρή αναβάθμιση του μοντέλου της (Sedan & Avant). Στο αισθητικό κομμάτι βρίσκουμε τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα διακοσμητικά στοιχεία τη μάσκα. Επίσης, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης συνδυάζονται με νέο διαχύτη, ενώ το λογότυπο της φίρμας είναι τοποθετημένο πιο χαμηλά στο πορτ μπαγκάζ.

Παράλληλα, η Audi ενσωματώνει στην γκάμα του μοντέλου μια νέα έκδοση, την S line competition, η οποία φέρει περισσότερα σπορτιφ στοιχεία. Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει-μεταξύ άλλων-αεροτομή, διαφορετικά διακοσμητικά και νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Α4 δεν υπάρχουν αλλαγές, πλην ορισμένων αισθητικών διαφοροποιήσεων στην έκδοση S line competition (ο ψηφιακός πίνακας οργάνων virtual cockpit παραμένει ένα από τα πιο δυνατά σημεία  του αυτοκινήτου).

Προς το παρόν η Audi δεν ανακοινώνει τροποποιήσεις στην γκάμα των μηχανικών συνόλων του Α4. Έτσι, στη βάση θα υπάρχει ξανά ο 1,4 TFSI των 150 ίππων και στην κορυφή τα 3λιτρα μοτέρ βενζίνης και ντίζελ. To λανσάρισμα του ανανεωμένου μεσαίου μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται στα τέλη του 2018.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης