Peugeot: Έκπτωση σε ανταλλακτικά και service

Η Peugeot λανσάρει ελκυστικές προσφορές για τα ανταλλακτικά συντήρησης ή επισκευής, καθώς και για την εργασία, σε όσους επισκεφθούν το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της σε όλη την Ελλάδα

Μειωμένες τιμές τόσο στα ανταλλακτικά όσο και την εργασία που αφορούν τη συντήρηση και/ή την επισκευή των οχημάτων προσφέρει η Peugeot, με φόντο την αυξημένη ζήτηση από την πλευρά των πελατών της, εν μέσω χειμερινής περιόδου. 

Ειδικότερα, από σήμερα, 21 Ιανουαρίου, έως και το Τέλος Φεβρουαρίου, η γαλλική εταιρεία προσφέρει έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης ή επισκευής και 15% στην εργασία. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot, σε όλη την Ελλάδα. Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν τον επίσημο ιστότοπο της μάρκας και να συμπληρώσουν  τα στοιχεία του και τα στοιχεία του οχήματός του.

Στη συνέχεια, με τον μοναδικό κωδικό έκπτωσης που θα λάβουν στο κινητό τους (μήνυμα και email) μπορούν να απευθυνθούν στον επίσημο επισκευαστή της προτίμησής τους, ώστε να προγραμματίσει τη συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr