Hongqi E111 EV: Από την Κίνα με αγάπη…

Hongqi E111 EV: Από την Κίνα με αγάπη…

Οι εικόνες που εμφανίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο διαδίκτυο αφορούν το νέο και άσημο Hongqi E111 EV το οποίο θα πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα.

Hongqi-E111
Όπως πολλά άλλα ηλεκτρικά οχήματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Κίνα, το E111 EV έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό που θα διασφαλίσει την ξεχωριστή παρουσία του στο δρόμο. Το εμπρός τμήμα είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον χάρη στα καμπύλα φώτα ημέρας LED που εδράζονται σε εκείνο το σημείο που κανονικά θα περίμενε κανείς να βρει τους προβολείς. Οι κύριες μονάδες προβολέων βρίσκονται πιο κάτω, τοποθετημένες στον προφυλακτήρα.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οπότε η κλειστή μάσκα δεν μας ξενίζει, όπως συμβαίνει δηλαδή και με άλλα μοντέλα της Hongqi, ενώ, ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες συναντάμε και στο καπό.

Το εσωτερικό του Hongqi E111 χαρακτηρίζεται κυρίως από τη μεγάλη ορθογώνια οθόνη ψυχαγωγίας που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Το ηλεκτρικό κινέζικο αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ψηφιακά όργανα, σπορ τιμόνι και έναν μεγάλο επιλογέα ταχυτήτων.

Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων αποκαλύπτεται ένα επίπεδο δάπεδο που προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Υπάρχουν επίσης δύο ποτηροθήκες στην πίσω κεντρική κονσόλα, καθώς και διάφορα χειριστήρια για να ρυθμίσετε τα καθίσματα και, πιθανώς, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του κλιματισμού.

Το Car News China αναφέρει ότι το E111 EV πατά σε μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων και διαθέτει έναν μόνο ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει 190 ίππους. Επιπλέον, φέρεται να διαθέτει αυτονομία 450 km σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών NEDC.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης