Νέες εκδόσεις Mini

Νέες εκδόσεις Mini

Δυναμική θα είναι η συμμετοχή της Mini στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, καθώς στο περίπτερο της εταιρίας θα βρίσκονται αρκετές νέες εκδόσεις.

Νέες εκδόσεις Mini
Δυναμική θα είναι η συμμετοχή της Mini στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, καθώς στο περίπτερο της εταιρίας θα βρίσκονται αρκετές νέες εκδόσεις.
Το νέο Mini Cooper SD εφοδιάζεται με δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 143 PS στις 4.000 rpm και μέγιστης ροπής 31,1 kgm στις 1.750-2.700 rpm. Η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα αμαξώματα Mini και θα διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό σύστημα Auto Start/Stop, ηλεκτρικό τιμόνι και άλλες τεχνολογίες που περιορίζουν την κατανάλωση στα 4,3 lt/100 km και τις εκπομπές ρύπων στα 114 g/km!
Το τρίθυρο και το cabrio Mini θα είναι επίσης διαθέσιμα και με το πακέτο αναβάθμισης John Cooper Works (JCW). Μεταξύ άλλων, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει διαφοροποιημένη σχεδίαση εμπρός και πίσω, ελαφρύτερες ζάντες 17 ιντσών και δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές στο εσωτερικό. Επίσης, στο πακέτο περιλαμβάνονται και τα συστήματα DTC (Dynamic Traction Control) και EDLC (ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης).

Για όσους θέλουν βελτιωμένες επιδόσεις, οι μηχανικοί της Mini δημιούργησαν το κιτ βελτίωσης JCW, το οποίο ανεβάζει την απόδοση κατά 11 ίππους (195 PS). Μαζί με το κιτ προσφέρονται και διαφορετικές ζάντες αλουμινίου με κόκκινες ρίγες.
Κλείσιμο
Τέλος, στο περίπτερο της Mini στην Γενεύη θα υπάρχει η νέα έκδοση Clubman Hampton, η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από το λανσάρισμα του πρώτου Morris Mini Traveller.
Το Clubman Hampton έχει αρκετές σχεδιαστικές διαφορές και θα είναι διαθέσιμο στο νέο χρώμα Reef Blue, το οποίο δημιουργεί αντίθεση με την ασημί οροφή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης