Φέτελ εναντίον όλων!

Φέτελ εναντίον όλων!

Ο 23χρονος Γερμανός δεν άφησε οδηγό ανέπαφο στο Βελγικό GP. Από το Μπάτον μέχρι το Λιούτσι και τον Γκλοκ όλοι έλαβαν γεύση από την επιθετικότητα του...

Ο 23χρονος Γερμανός δεν άφησε οδηγό ανέπαφο στο Βελγικό GP. Από το Μπάτον μέχρι το Λιούτσι και τον Γκλοκ όλοι έλαβαν γεύση από την επιθετικότητα του...
Ο Φέτελ μετά τη λήξη του αγώνα και αφού κρύωσε το μυαλό του ζήτησε συγνώμη από το Μπάτον: «Πρώτα απ’ όλα λυπάμαι. Δεν ήταν στις προθέσεις μου να καταστρέψω τον αγώνα του ή το δικό μου. Ήμουν κοντά και πιο γρήγορος. Ήθελα να τον πάρω στα φρένα από την εξωτερική. Όμως τη στιγμή που άλλαξα πορεία από την εσωτερική στην εξωτερική, έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου ενώ φρέναρα λόγω μιας αναπήδησης. Μετά ήταν αναπόφευκτη η σύγκρουση».
Οι αγωνοδίκες επέβαλλαν ποινή διέλευσης στο Γερμανό γι’ αυτή του την ενέργεια.
Όμως ο αγ. διευθυντής της McLaren, Μάρτιν Ουίτμαρς δεν είναι ευχαριστημένος μ’ αυτή την τιμωρία: « Δεν περιμένεις να δεις κάτι τέτοιο στη F1, είναι μια εικόνα που παραπέμπει σε μικρότερες κατηγορίες μονοθεσίων όπου αγωνίζονται άπειροι οδηγοί. Η ποινή διέλευσης μου φάνηκε σα χάδι. Ήταν παράξενο λάθος, όχι σκόπιμο αλλά ακατανόητο. Από την εσωτερική δεν υπήρχε χώρος  να περάσει μόνο ο Θεός ξέρει τι σκεφτόταν. Μας έκανε έξαλλους. Τουλάχιστον ας το έκανε στον teammate του όχι σε δικό μας μονοθέσιο. Αλλά έτσι είναι οι αγώνες συνεχίζουμε…» κατέληξε ο Βρετανός.
Από την πλευρά του ο Μπάτον ξεκαθάρισε: « Σίγουρα δε φρέναρα νωρίτερα. Ξαφνικά ένιωσα ένα χτύπημα στο πλάι. Είδα το ριπλέι και είναι παράξενο. Σίγουρα δεν το έκανε επίτηδες εκτιμώ ότι ζήτησε συγνώμη αλλά πρόκειται για μεγάλο χάσιμο στη μάχη του πρωταθλήματος» κατέληξε ο περσινός πρωταθλητής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190731014524_mick-schumacher-f2004-hockenheim-i1000x600

Μπορεί το Grand Prix Γερμανίας να αποδείχθηκε ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών, υπήρχε όμως μία αξιομνημόνευτη σκηνή και πριν την έναρξή του.