Φέτελ: Η μάχη τώρα αρχίζει!

Φέτελ: Η μάχη τώρα αρχίζει!

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull Racing πιστεύει πως το πρωτάθλημα αρχίζει απ’ το μηδέν αλλά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull Racing πιστεύει πως το πρωτάθλημα αρχίζει απ’ το μηδέν αλλά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.
Ο Φέτελ υπήρξε αρκετά άτυχος στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος και έχασε αρκετούς βαθμούς από μηχανικά προβλήματα ή λάθη στρατηγικής: «Πιθανόν με βάση τη δυναμική μας ως τώρα να έπρεπε να έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Μια παροιμία στον τόπο μου τη Γερμανία λέει ότι εάν ο σκύλος δεν είχε πάει για χέ…. θα την είχε πιάσει τη γάτα. Βασικά το τι θα μπορούσαμε, έπρεπε ή θέλαμε να κάνουμε δεν έχει σημασία.
Αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί που αναγράφονται στον πίνακα βαθμολογίας.
Το πρωτάθλημα ξεκινά απ’ την αρχή πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όταν έχεις 15 ή 20 αγώνες υπάρχουν περιθώρια για διορθώσεις τώρα όμως έχουμε μόνο επτά οπότε κάθε ένας μετράει πιο πολύ. Τόσο η Ferrari όσο και η McLaren  θα συνεχίσουν να πιέζουν ως το τέλος. Βρισκόμαστε όλοι τόσο κοντά, η κατάσταση είναι απρόβλεπτη. Με το νέο σύστημα βαθμολογίας αρκούν δυο καλά αποτελέσματα για να ανατραπεί η κατάσταση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ham-abudhab

Ιδανικά έκλεισε μία θριαμβευτική για εκείνον σεζόν ο Lewis Hamilton, καθώς μετέτρεψε την pole position σε νίκη στη μαγευτική Γιας Μαρίνα που φιλοξένησε τον εικοστό-πρώτο και τελευταίο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ham

Ο Lewis Hamilton πανηγύρισε την pole position #83 της καριέρας του και ενδέκατη φετινή, με τη Mercedes να κυριαρχεί στις κατατακτήριες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι, που αποτελεί τον εικοστό-πρώτο και τελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

schumacher

Πλησιάζουμε στη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το σοβαρό ατύχημα του Michael Schumacher ενώ έκανε σκι στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις και η σιγή σχετικά με την κατάστασή του συνεχίζεται.

ham

Σε μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών όπου η απειλή βροχής δημιουργούσε διαρκή πίεση σε ομάδες και οδηγούς, ο Lewis Hamilton κατάφερε να πανηγυρίσει την pole position για το Grand Prix Βραζιλίας, που αποτελεί τον εικοστό και προτελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.