FIA: Η βράβευση των πρωταθλητών

FIA: Η βράβευση των πρωταθλητών

Στο Νέο Δελχί της Ινδίας στην αίθουσα «Βασιλιάς των Ονείρων» έγινε η απονομή στους νικητές των παγκόσμιων πρωταθλημάτων που διοργανώνει η FIA.

FIA: Η βράβευση των πρωταθλητών
Στο Νέο Δελχί της Ινδίας στην αίθουσα «Βασιλιάς των Ονείρων» έγινε η απονομή στους νικητές των παγκόσμιων πρωταθλημάτων που διοργανώνει η FIA.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πρωταθλητής F1 2011, πήρε για 2η συνεχή χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ.

Κλείσιμο
Μιλώντας σχετικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ είπε:
«Είναι σπουδαίο ότι βρίσκομαι εδώ στην Ινδία στο Gala της FIA για να πάρω για δεύτερη φορά το τρόπαιο του πρωταθλητή. Το είχα στο σπίτι μου όλη τη χρονιά και δεν ήθελα να το επιστρέψω. Δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να περιγράψω πως νιώθω που διατηρήσαμε τα πρωτεία. Η ομάδα έμεινε προσηλωμένη στο στόχο έκανε ελάχιστα λάθη και θέλω να τους ευχαριστήσω για την μοναδική προσπάθειά τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη Renault που δούλεψε τόσο σκληρά μαζί μας φέτος. Η ιστορία της F1 είναι πολύ σημαντική για μένα όπως και το να ξέρω ότι με κάποιο τρόπο αποτελούμε μέρος της».

Την απονομή στους κατασκευαστές έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της F1
, Μπέρνι Έκλεστον. Το τρόπαιο παρέλαβε για λογαριασμό της Red Bull ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο Βρετανός μάνατζερ δήλωσε μετέπειτα: «Είναι φαινόμενο όσα πετύχαμε φέτος. Κερδίσαμε 12 αγώνες, εκκινώντας 18 φορές από την pole και ανεβήκαμε 27 φορές στο βάθρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας για την πολύ σκληρή δουλειά».

Ο πρόεδρος της FIA, άλλοτε αγ. διευθ. της Ferrari αλλά και πολύ πετυχημένος συνοδηγός στα Ράλι έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή για 8η συνεχή φορά στο Σεμπαστιάν Λεμπ ενώ ο Ίβαν Μίλερ πήρε το τρόπαιο του WTCC.

Επιπλέον πρωταθλητής στη F2 αναδείχτηκε ο Μίρκο Μπορτολότι.

Την λαμπερή εκδήλωση πλαισίωσαν Ινδοί χορευτές που έδωσαν τη δική τους παράσταση.






Οι δυο Σεμπάστιαν αριστερά ο Φέτελ και δεξιά ο Λεμπ πρωταθλητές στη F1 και το WRC αντίστοιχα με τα τρόπαια υπό μάλης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης