Φέτελ: Θα είναι δύσκολα του χρόνου!

Φέτελ: Θα είναι δύσκολα του χρόνου!

Ο Γερμανός πρωταθλητής πιστεύει ότι το 2012 δεν θα είναι για αυτόν τόσο εύκολη χρονιά όσο φέτος. Μιλώντας σχετικά κατά τη διάρκεια της βράβευσής του...

Φέτελ: Θα είναι δύσκολα του χρόνου!

Ο Γερμανός πρωταθλητής πιστεύει ότι το 2012 δεν θα είναι για αυτόν τόσο εύκολη χρονιά όσο φέτος. Μιλώντας σχετικά κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από το βρετανικό περιοδικό Autosport ο Φέτελ είπε μεταξύ άλλων: «Λατρεύω τους αγώνες και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και θεωρώ τιμή που με βραβεύεται. Έχω πάθος με την ιστορία και τις συγκρίσεις μεταξύ οδηγών που κυριάρχησαν σε διαφορετικές περιόδους».

Ο Φέτελ απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του περιοδικού για τη φετινή χρονιά: « Όταν ήμουν πιο μικρός έβλεπα τους οδηγούς της F1 σαν ήρωες. Ονειρευόμουν να μπορέσω μια μέρα να οδηγήσω και εγώ ένα μονοθέσιο και να κατακτήσω τον τίτλο. Απ’ τη στιγμή που τα κατάφερα μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω. Όμως μου δίνει τεράστια ικανοποίηση ότι αυτό που κατέκτησα δεν μπορεί κανείς να το πάρει από μένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φέτος η χρονιά ήταν φαινόμενο. Βλέπω τα πλάνα ξανά στην τηλεόραση και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πήραμε τόσες νίκες και κυριαρχήσαμε τόσες φορές».

Τι έγινε με το Μπάτον νωρίτερα;
Με προβόκαρε γιατί δε φόρεσα γραβάτα εδώ σήμερα. Του είπα ότι όταν φτάσω τα 30 μπορεί να φοράω και εγώ γραβάτα.

Τι βλέπεις για τη νέα χρονιά;
Σίγουρα θέλω να διατηρήσω τον τίτλο. Φέτος έγιναν κάποια λάθη από τα οποία πρέπει να διδαχτούμε. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, είδατε πόσο κοντά πλησίασαν οι McLaren στο τέλος της χρονιάς. Δεν περιμένω λοιπόν να κάνω περίπατο στο πάρκο όπως δεν έκανα και φέτος. Πέρυσι βασιστήκαμε περισσότερο στο μονοθέσιο, φέτος όλη η ομάδα ήταν πιο ανταγωνιστική. Βέβαια κάναμε και πολύ καλή αρχή. Μπόρεσα σε πολλές κούρσες να βρεθώ στην pole και να παραμείνω μπροστά. Αυτό για τους τηλεθεατές μπορεί να ήταν βαρετό αλλά για μένα δεν ήταν εύκολο».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης