Κλειδί το 2012 για το Μάσα στη Ferrari

Κλειδί το 2012 για το Μάσα στη Ferrari

Για πολλούς ο Βραζιλιάνος δεν επανήλθε ποτέ σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά το σοβαρό ατύχημα στις δοκιμές του Ουγγρικού GP το 2009.

Κλειδί το 2012 για το Μάσα στη Ferrari
Για πολλούς ο Βραζιλιάνος δεν επανήλθε ποτέ σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά το σοβαρό ατύχημα στις δοκιμές του Ουγγρικού GP το 2009.

Για άλλους ο 30χρονος πατέρας ενός παιδιού δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει ψυχολογικά
Κλείσιμο
την απώλεια του τίτλου με το πέσιμο της καρό σημαίας στη Βραζιλία. Αρκετοί εξ’ αυτών επισημαίνουν ότι ο Μάσα δεν έχει ξανακερδίσει μετά από κείνη την αποφράδα μέρα που ο Χάμιλτον του έκλεψε τον τίτλο προσπερνώντας τον Τίμο Γκλοκ στην τελευταία στροφή.  Η Ιταλική ομάδα έχει σημειώσει μόνο 6 νίκες τα επόμενα χρόνια.

Τέλος υπάρχει μια μερίδα φανατικών ίσως οπαδών του Βραζιλιάνου που επισημαίνουν ότι οι δυο πιλότοι της Ferrari δεν έχουν ίση μεταχείριση.

Όπως και να έχει φέτος ο Μάσα διανύει μια ακόμη κακή χρονιά και παρά τις φήμες που θέλουν τη Ferrari να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασής του οι κόκκινοι ανακοίνωσαν πριν καιρό ότι ο 30χρονος πιλότος θα οδηγεί και το 2012 με τα χρώματά τους. Από τότε εμμένουν σ’ αυτή τους την απόφαση και δεν είναι λίγοι αυτοί που επισημαίνουν με νόημα ότι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του Μάσα στη Ferrari είναι ο Αλόνσο.

Ο αγ. διευθ. της Ιταλικής ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι μιλώντας σχετικά ξεκαθάρισε: «Θεωρώ δεδομένο ότι ο Φελίπε θα προσπαθήσει σκληρά να επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο καθότι ξέρει πως η επόμενη χρονιά θα είναι κομβική για τη συνεργασία μας. Η πίστη μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη».

Ο Ντομενικάλι τόνισε πως όλοι στη Ferrari δουλεύουν εντατικά για την δημιουργία ενός μονοθεσίου νικητή για το 2012 ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα είναι αποφασισμένη να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλόνσο να πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή στη 2η θέση βρίσκεται ο Μπάτον με 240 βαθμούς και ακολουθεί ο Αλόνσο με 227 βαθμούς ενώ απομένουν ακόμη δυο αγώνες. Στο Άμπου Ντάμπι αυτή την Κυριακή (13/11) και στη Βραζιλία (27/11).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης