H Land Rover ετοιμάζει ένα baby-Defender

H Land Rover ετοιμάζει ένα baby-Defender

H Land Rover έχει στα πλάνα της μία πιθανολογούμενη επέκταση της γκάμας του νέου Defender.

200313134927_LR90Def1
Όπως γνωρίζουμε η Land Rover διαθέτει αρκετά μοντέλα μοντέλα που περιλαμβάνουν το λογότυπο «Range Rover», όπως και «Discovery». Αυτά είναι το κλασσικό Range Rover, το Sport, το Velar και το νέας γενιάς Evoque, ενώ ας μην ξεχνάμε τα Discovery και Discovery Sport. Μπορεί η συγκεκριμένη στρατηγική να εφαρμοστεί και στο νέο Defender; Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η εταιρεία εξελίσσει ένα νέο πλαίσιο, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με σκοπό να το χρησιμοποιήσει σε νέα, μελλοντικά μοντέλα της γκάμας Range Rover και Defender.

Ειδικά για το τελευταίο, υπάρχουν φήμες ότι οι ιθύνοντες του κατασκευαστή σκέφτονται σοβαρά να λανσάρουν μέσα στα επόμενα χρόνια ένα κόμπακτ διαστάσεων SUV που θα βασίζεται σε μία πλατφόρμα με κωδικό D10, που θα αποτελεί μία διαφορετική εκδοχή της Omega-Arc, που χρησιμοποιεί η Tata. Πρόκειται για μία παραλλαγή της D8 που αποτελεί βάση των Range Rover Evoque και Discovery Sport. Επίσης, το baby-Defender θα διατίθεται σε προσθιοκίνητη διάταξη, ενώ πολύ πιθανόν να υπάρχει και έκδοση με τετρακίνηση.
Υπάρχει επίσης η προοπτική η Land Rover να παρουσιάσει και μία μεγαλύτερη σε μήκος έκδοση του Defender, με τα διακριτικά 130 και την προοπτική φιλοξενίας οκτώ επιβατών. Πάντως, εκπρόσωπος της εταιρείας, σχολιάζοντας τα παραπάνω, δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να πιστεύουμε όλα αυτά που γράφονται σε διάφορες ιστοσελίδες, καθώς πολλά από αυτά τα δημοσιεύματα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης