Η Monopoly τώρα και σε έκδοση Nurburgring

Η Monopoly τώρα και σε έκδοση Nurburgring

Ο ναός της ταχύτητας είναι πλέον προσβάσιμος και από το σαλόνι του σπιτιού μας καθώς το θρυλικό Nurburgring έγινε το βασικό θέμα μιας νέας ειδικής έκδοσης του διάσημου επιτραπέζιου Monopoly.

nurburgring-monopoly345676543
Το διάσημο επιτραπέζιο της Monopoly με την κτηματομεσιτική φιλοσοφία έχει κυκλοφορήσει σε εκατοντάδες παραλλαγές. Πολλές από αυτές βασίζονταν στη διαφοροποίηση του τρόπου συναλλαγών προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα για χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Λίγο πριν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων παρουσιάστηκε η πιο πρόσφατη παραλλαγή της η οποία σίγουρα έκανε τους απανταχού petrolheads να χαμογελάσουν καθώς έχει σαν θέμα το Nurburgring. Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού παραμένει φυσικά ο ίδιος (αλλιώς δεν θα μιλούσαμε για monopoly) όμως αυτή τη φορά οι ιδιοκτησίες που καλούνται να αποκτήσουν και να διαχειριστούν οι παίκτες είναι τμήματα της διάσημης διαδρομής της Πράσινης Κόλασης.

Κλείσιμο
Έτσι λοιπόν αντί να αγοράζετε οδούς και πλατείες σε κάποια πόλη θα μπορείτε να κάνετε δική σας την Karussell και την Brunnchen ή την Bergwerk και την Gelgenkopf. Κάθε παίκτης μπορεί να διαλέξει το δικό του σύμβολο με το οποίο θα παίζει μεταξύ των διαθέσιμων αγωνιστικών αυτοκινήτων ή των τροπαίων που υπάρχουν. Το μόνο πρόβλημα για όσους έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα είναι πως η Monopoly Nurburgring είναι τυπωμένο μόνο στα γερμανικά και η διάθεσή του γίνεται μόνο μέσω του επίσημου site του Nurburgring με το κόστος που αναγράφεται να είναι 44,95 ευρώ χωρίς φυσικά να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης