Μικρό Defender ετοιμάζει η Land Rover

Μικρό Defender ετοιμάζει η Land Rover

Ένα μικρό μοντέλο στο πρότυπο του Defender που θα μπει στη βάση της γκάμας της φαίνεται πως σχεδιάζει η Land Rover

land-rover-dc100-concept4567654_2
Το νέο Defender είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο στοίχημα για τη Land Rover καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για το πιο διάσημο μοντέλο στην ιστορία της. Ωστόσο φαίνεται πως η βρετανική εταιρία έχει σαν στόχο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την απήχηση του Defender προσθέτοντας περισσότερες εκδοχές γύρω από την βασική του μορφή.

Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο του βρετανικού Autocar η Land Rover βρίσκεται πολύ κοντά στη απόφαση για ένα μικρό, εισαγωγικό μοντέλο στη γκάμα της το οποίο θα βασίζεται εν πολλοίς στο Defender. Στόχος είναι το συγκεκριμένο μοντέλο να γίνει το πιο προσιτό Land Rover που έχει υπάρξει ποτέ με την τιμή του να υπολογίζεται κοντά στις 25.000 λίρες.

Φημολογείται πως το μικρό Land Rover πιθανότατα θα έχει την ονομασία 80 ως και μια σύνδεση με το μεταξόνιο του αυθεντικού Series-1 ενώ τόσο η εξωτερική του σχεδίαση όσο και το εσωτερικό θα είναι έντονα επηρεασμένα από το Defender. Το μοντέλο αναμένεται μέσα στο 2021 με τετρακύλινδρους αλλά και τρικύλινδρους κινητήρες που θα συνεργάζονται με υβριδικό σύστημα ενώ η τετρακίνηση θα περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Παράλληλα λόγος γίνεται και για μια έκδοση Sport του Defender η οποία ωστόσο δεν αναμένεται άμεσα. Οι φήμες υποστηρίζουν πως θα έχει ηλεκτρική μονάδα ισχύος και έναν συνολικά πιο πολυτελή αλλά παράλληλα και σπορτίφ χαρακτήρα ώστε να αποτελεί την κορωνίδα της γκάμας του Defender.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης