Όταν βρέχει Nurburgring είναι για λίγους

Όταν βρέχει Nurburgring είναι για λίγους

Όταν βρέχει, οι συνθήκες στην πίστα του Nurburgring, γίνονται άκρως επικίνδυνες για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον έλεγχο του γλιστρήματος των αυτοκινήτων.

Nurb_Ama_Boi_3

Το βρεγμένο Nurburgring έχει τελείως διαφορετικές ισορροπίες από ότι το στεγνό και αυτό το μαθαίνουν με σκληρό τρόπο πολλοί από τους επισκέπτες. Τουλάχιστον όταν ο λογαριασμός από τις ζημιές είναι μικρός, το μόνο που μένει πραγματικά θιγμένο είναι η αυτοπεποίθηση του οδηγού. Άντε και ο εγωισμός του. Στην πίστα που ακόμα και με καλές καιρικές συνθήκες τα πράγματα είναι δύσκολα για όσους δεν έχουν εμπειρία γρήγορης οδήγησης, το ρίσκο ανεβαίνει κατακόρυφα όταν πέφτει βροχή.

Σίγουρα για τους petrolheads, η επίσκεψη στην πίστα που με 24 ευρώ για κάθε γύρο (κάνουν και εκπτώσεις αν έχεις προαποφασίσει να κάνεις παραπάνω από έναν) μπορείς να μπεις με οτιδήποτε και αν οδηγείς, είναι ένα δέλεαρ. Σε αυτό το πλαίσιο, φτάνοντας εκεί με το αυτοκίνητό σου και να βρέχει, θα θέλεις να δοκιμάσεις τις γνώσεις και τις αντοχές σου. οπότε εύλογα πάρα πολλοί οδηγοί εκτίθενται σε συνθήκες που δεν είναι καθόλου συνηθισμένες και το ατύχημα δεν αργεί να συμβεί.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης