10ετή εγγύηση μπαταριών για τα υβριδικά της Toyota

10ετή εγγύηση μπαταριών για τα υβριδικά της Toyota

Με εγγύηση 10 ετών ή 240.000 χιλιομέτρων θα συνοδεύονται πλέον οι μπαταρίες όλων των υβριδικών μοντέλων της Toyota. 

toyota-prius3456543harpi1000
Όλα τα νέα μοντέλα από το 2020 θα συνοδεύονται από την αυξημένη εγγύηση που ανακοίνωσε η Toyota για τις μπαταρίες όλων των υβριδικών, plug-in υβριδικών όπως και του ηλεκτρικού με κυψέλες υδρογόνου Mirai.

Αυτή η επέκταση της εγγύησης της μπαταρίας από τα 8 χρόνια ή τα 160.000 χιλιόμετρα στα 10 χρόνια ή τα 240.000 χιλιόμετρα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά μας υβριδικά μοντέλα: Yaris, Prius, Corolla και RAV4. Τα υπόλοιπα μέρη του υβριδικού συστήματος όπως οι ηλεκτροκινητήρες, η γεννήτρια, το σύστημα ελέγχου κ.α. θα συνεχίσουν να καλύπτονται από την γνωστή έως τώρα 8ετή εγγύηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την τόνωση της εμπιστοσύνης του κοινού προς τα υβριδικά μοντέλα τα οποία φυσικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμπορική πορεία της Toyota η οποία κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά υβριδικών μοντέλων. Η ανακοίνωση της επέκτασης της εγγύησης των μπαταριών έρχεται λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης του Τόκυο στην οποία η Toyota θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής της δεύτερης γενιάς του Mirai.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης