Προ των πυλών η Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Προ των πυλών η Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Λίγο μετά την παρουσίαση της νέας κεντρομήχανης C8 Corvette Stingray η Chevrolet θα αποκαλύψει και την ανοιχτή έκδοση του αμερικάνικου supercar.

2020-Corvette-configurator4567654harpi1000_2
Πολύ πριν την παρουσίαση της νέας κεντρομήχανης Corvette ήταν γνωστό πως η Chevrolet είχε ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη και της ανοιχτής έκδοσης του μοντέλου, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και ορισμένες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια εορτασμών για τα 25 χρόνια του μουσείου της Corvette, ο διευθυντής του εργοστασίου κατασκευής της Corvette, Kai Spande, ανακοίνωσε πως η ανοιχτή έκδοση του μοντέλου θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα στον Οκτώβριο.

Από τα μέσα Ιουλίου άλλωστε οι εμφανίσεις των πρωτότυπων εξέλιξης της Corvette Stingray Convertible έχουν ενταθεί δείχνοντας πως το αυτοκίνητο πλησιάζει στο τέλος της εξέλιξής του. Από τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί είναι γνωστό επίσης πως μιλάμε για ένα convertible με σκληρή οροφή η οποία θα αποθηκεύεται στο χώρο πίσω από τους επιβάτες με ηλεκτρικό μηχανισμό.

Σε μηχανολογικό επίπεδο δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις σε σχέση με το κουπέ μοντέλο οπότε βασικό ρόλο θα παίζει ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας των 6.2 λίτρων με απόδοση 490 ίππων. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση αναφορικά με τις επιδόσεις, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρχει σημαντική διαφορά σε σχέση με αυτές της κλειστής Corvette καθώς σε έγγραφο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα υπήρχε αναφορά πως η Convertible θα είναι μόλις 46 κιλά βαρύτερη από την Coupe.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης