Limit up στο χρηματιστήριο της αυτοκίνησης για το Koenigsegg Jesko

Limit up στο χρηματιστήριο της αυτοκίνησης για το Koenigsegg Jesko

Σε εξαιρετικά υψηλότερη τιμή από την αρχική του πωλείται ένα από τα 125 Koenigsegg Jesko που θα παραχθούν.

805f8a10-koenigsegg-jesko-14654harpi1000
Το Koenigsegg Jesko, το εξωτικό hypercar των 1.600 ίππων, έγινε ανάρπαστο από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του καθώς και τα 125 κομμάτια που έχουν προγραμματιστεί να παραχθούν πωλήθηκαν λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην έκθεση της Γενεύης.
Ωστόσο το κίνητρο για κάποιους τυχερούς που πρόλαβαν να μπουν στην λίστα των παρακρατήσεων δεν φαίνεται να έχει σχέση με την αγάπη για το αυτοκίνητο αλλά με το οικονομικό κέρδος.

Έτσι πρόσφατα το Jesko έκανε την εμφάνισή του στη σελίδα Mobile που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως με αγγελίες οχημάτων. Σε αυτή ένας γερμανός έμπορος αυτοκινήτων είχε αναρτήσει το Jesko στην τιμή των 3.986.000 ευρώ με την σημείωση μάλιστα πως το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη 12 μήνες μετά την αγορά. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα που βρίσκονται ακόμα στη λίστα αναμονής της παραγωγής και απλά ο έμπορος είχε προλάβει να κάνει κρατήσει θέση για ένα από τα 125 αντίτυπα.
Για να κάνετε έναν πρόχειρο υπολογισμό του κέρδους που θε έχει μέσα σε λίγους μόλις μήνες θυμίζουμε πως η αρχική τιμή πώλησης της Jesko από την Koenigsegg είχε οριστεί κοντά στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης