Νέα μοντέλα από τη Dacia

Νέα μοντέλα από τη Dacia

Η Dacia στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάσει νέα μοντέλα με τα οποία θέλει να διεκδικήσει ακόμα καλύτερα μερίδια στις αγορές.

Dacia_Duster_boi_1

Η Dacia ανακοίνωσε πως από το Σεπτέμβριο του 2020 θα επενδύσει ένα ποσό της τάξεως των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να αυξήσει την ετήσια παραγωγή της από τα 50.000, στα 400.000 αυτοκίνητα. Με τη βοήθεια της κρατικής επιχορήγησης από την κυβέρνηση της Ρουμανίας, η Dacia θα αυξήσει την παραγωγή της από το νέο έτος αλλά θα παρουσιάσει και νέα μοντέλα. Παράλληλα, για να έχει νόημα η αύξηση αυτή, θα παρουσιάσει και κάποιες νέες προτάσεις, πιθανότατα βασισμένες στα υπάρχοντα μοντέλα της, που όμως θα ανοίξει λίγο τη βεντάλια των επιλογών για τους αγοραστές. Από επίσημα χείλη, επιβεβαιώθηκε η διάθεση της Dacia να παρουσιάσει και ένα παρεμφερές με το Duster μοντέλο για να δυναμώσει η γκάμα των crossover της.

Ο γενικός διευθυντής Dacia και Renault Group για τη Ρουμανία, Christophe Dridi, μιλώντας σε ειδησεογραφικά μέσα της χώρας, ανέφερε πως είναι πολύ περήφανοι για την εμπορική πορεία του Duster που διατίθεται σε 44 χώρες και είναι το best seller της κατηγορίας σε όλη την Ευρώπη. «Θεωρούμε το Duster ως ένα πρέσβη της Ρουμανίας σε όλο τον κόσμο και θέλουμε αποδεχόμενοι την πρόκληση μπροστά στην οποία μας φέρνει η εμπορική του επιτυχία, να παρουσιάσουμε κάποια ικανά μοντέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά». Δεν υπάρχει ακόμα ωστόσο σαφές πλάνο για την παρουσίαση των νέων αυτών μοντέλων. Μέχρι το τέλος του 2019, από την Dacia περιμένουμε μια pick up πρόταση που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Duster αλλά κάτι πέραν αυτού, δεν υπάρχει επισήμως στον ορίζοντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης