Μοναδικό monster Lada  

Μοναδικό monster Lada  

Οι μηχανικοί του Garage 54 μας έχουν τραβήξει την προσοχή κι άλλες φορές αλλά τώρα πρωτοτύπησαν σοβαρά, βάζοντας θηριώδεις τροχούς από off road όχημα σε ένα αρχαίο Lada.

Lada_PT1

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι μηχανικοί του Garage 54 στη Ρωσία κάνουν κάτι πρωτότυπο. Λίγο ο διαθέσιμος χρόνος –που φαίνεται πως έχουν άπλετο- λίγο η επιτυχία του καναλιού τους στο youtube που τους ωθεί να κάνουν διαρκώς περίεργες μετατροπές, μας έφερε τώρα μπροστά σε ένα άλλο ανοσιούργημα.

Με τους κατάλληλους για τη συγκεκριμένη εφαρμογή αποστάτες τροχών, τοποθέτησαν σε ένα αρχαίο Lada, ζάντες και λάστιχα από ειδική κατασκευή για off road χρήση, διαμέτρου 38 ιντσών. Χωρίς καμία ανάγκη να καλύπτεται (και χωρίς να τους το έχει ζητήσει κανείς) έκαναν ότι χρειάστηκε για να βάλουν τους τεράστιους τροχούς στο Lada και να σπάσουν λίγη πλάκα στα χιόνια. Από τις εικόνες που έχουμε του αυτοκινήτου, μπορεί να μην το «κλειδώνουμε» κατηγορηματικά αλλά εύκολα μπορεί να πιθανολογήσει κανείς πως η vodka είχε μάλλον τον πρώτο λόγο για την απόφαση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης