Με ανανεωμένο καμουφλάζ το νέο Land Rover Defender

land-rover-defender-for-the-fifth-invictus-games34543harpi1000

Καθώς το ρολόι να μετρά ανάποδα για την ώρα της αποκάλυψης του νέου Defender, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός από τα πρωτότυπα εξέλιξης με διαφορετικό καμουφλάζ από αυτό που βλέπαμε έως τώρα.

Η παρουσίαση του νέου Defender έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβριο όμως η Land Rover φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες των έντονα καμουφλαρισμένων πρωτότυπων εξέλιξης. Αυτή τη φορά οι πιο πρόσφατες εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν το Defender ντυμένο με ένα εντελώς νέο καμουφλάζ το οποίο όχι μόνο έχει διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και μοτίβο αλλά δεν συνοδεύεται και από παραπλανητικά πρόσθετα που αλλοιώνουν τη σιλουέτα δίνοντας μας μια πολύ καλύτερη εικόνα των αναλογιών που θα δούμε και στο μοντέλο παραγωγής.

Το νέο καμουφλάζ συνδέεται άμεσα με την εμπλοκή της Land Rover ως υποστηρικτή της αγωνιστικής διοργάνωσης Invictus Games η οποία είναι αφιερωμένη σε στρατιώτες αλλά και στελέχη υπηρεσιών ασφαλείας τα οποία έχουν τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας και βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης ή επανένταξης στις κοινωνικές δραστηριότητες. Τα Invictus Games διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2014 και η Land Rover είναι από τότε μόνιμος υποστηρικτής του τόσο σημαντικού θεσμού που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών φορέων αλλά ακόμα και της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας όπως άλλωστε δείχνει και η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στη σχετική φωτογράφιση με το νέο Defender. Η νέα γενιά του θρυλικού μοντέλου της Land Rover θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της σχετικής οδηγικής δοκιμασίας που θα περιλαμβάνεται στα επόμενα Invictus Games του 2020.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Fiat_500X_120y_boi_4

Με μια νέα έκδοση με αρκετές μαύρες λεπτομέρειες στο διάκοσμο του 500Χ, η Fiat γιορτάζει τα 120 χρόνια της.

191018133232_T-Roc-R_HM-040

Ενα μικρομεσαίο SUV με τετρακίνηση και 300 PS λίγο θέλει να καταστεί γραφικό. Ευτυχώς, ο Jost Capito και η ομάδα της R μας παρέδωσαν ένα T-Roc ισορροπημένο και απροσδόκητα ευχάριστο.