Ηλεκτρικό Evoque από το 2025

Evoque_No_EV2

Μόνο plug in υβριδική έκδοση θα έχει μέχρι την επόμενη γενιά του το Evoque, για όσους ζητούν την πλέον «πράσινη» εκδοχή του πολυτελούς SUV της Range Rover.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Range Rover για το Evoque δεν μπορεί να «υποστηρίξει» αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, οπότε για να εναρμονιστεί με την τάση της εποχής το μοντέλο, θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη γενιά του. Αυτό σημαίνει πως δεν θα προκύψει αμιγώς ηλεκτρικό Evoque πριν το 2025- όταν και θα παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του μοντέλου.

Στο πλαίσιο της εταιρικής επικοινωνίας, η Range Rover υποστηρίζει πως για την ώρα το υβριδικό σύνολο είναι η χρυσή τομή, κρατώντας τα καλύτερα μέρη από κάθε τεχνολογία για να υπάρχει άρτιο αποτέλεσμα στη διάθεση του καταναλωτή. Το μοντέλο που παρουσιάστηκε μέσα στο 2019 (και είναι η δεύτερη γενιά του), έχει μια έκδοση mild-hybrid όσο και μια plug-in hybrid, δίνοντας έτσι επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές.


Η έκδοση PHEV του Evoque, θα διαθέτει turbo βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με απόδοση 197 ίππους, ο οποίος θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 107 ίππων. Η PHEV έκδοση του μοντέλου σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι το μοντέλο που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Στο μέλλον και σε διάστημα μικρότερο των πέντε ετών από σήμερα, το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας της Range Rover αναμένεται να έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

ΣΧΟΛΙΑ

Καφετζής

Μέχρι τότε πω θα πηγαίνω τους καφέδες; Ντελιβερα δύσκολα βρίσκεις

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdogan

Στα τέλη του έτους αναμένεται να παρουσιαστεί το πρωτότυπο του πρώτου τουρκικού αυτοκινήτου που ετοιμάζει ο Ερντογάν μαζί με 5 από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας και πλέον, είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες του.

Corolla_05

Corolla χωρίς σεντάν, κουραμπιές δίχως άχνη ζάχαρη. Aυτός ο κόσμος θα όδευε με μαθητική ακρίβεια προς την καταστροφή αν δεν υπήρχε ο τύπος αμαξώματος που τόσο αγαπάμε να μισούμε.

10
motorc

Ο όρος μηχανή-μοτοσυκλέτα δημιουργήθηκε το 1894. Σήμερα στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας, υπάρχουν πολλές εταιρείες κατασκευής των μοτοσικλετών συμπεριλαμβανομένων των πιο σύγχρονων, ακριβών και σπάνιων μοντέλων. Δείτε λοιπόν τις 10 πιο ακριβές στον κόσμο... 

Χ5_03

Aνετη, ευρύχωρη, φιλόξενη και με όλα τα κομφόρ. Η BMW Χ5 ανέκαθεν έφευγε από την πραγματικότητα της «ρόδας» και πήγαινε τιμολογιακά στην κατηγορία των ακινήτων. Η νέα γενιά της, ούσα πιο μεγάλη από ποτέ και πιο άνετη, παίζει ανταγωνιστικά απέναντι και στους καλύτερους ξενώνες. Παραδοσιακούς και μη.

1