Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το ολόγραμμα του Βραζιλιάνου πρωταθλητή με τα χρώματα της McLaren Honda βρίσκεται απέναντι στο Φερνάντο Αλόνσο σημερινό οδηγό της ομάδας.
Αυτό έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια συνεργασίας της Tag Heuer με την McLaren. Μάλιστα συνδυάστηκε με την παρουσίαση της νέας σειράς ρολογιών Tag Heuer –
εκ των βασικών χορηγών/μετόχων – της McLaren στη Βαρκελώνη στο Ισπανικό GP. Παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την οικογένεια Σένα η ανιψιά του αείμνηστου Άιρτον, Μπιάνκα ενώ την ομάδα της F1 εκπροσώπησε ο Αλόνσο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα σειρά ρολογιών αφιερωμένη στον Άιρτον Σένα. Μάλιστα τα ρολόγια φέρουν στο πίσω μέρος και το λογότυπο του ιδρύματος Σένα. Για πρώτη φορά εμφανίστηκε το ολόγραμμα του Σένα με το μονοθέσιο και τον ίδιο με τη φόρμα και το κράνος του.
Κλείσιμο
Δεξιά από τον Αλόνσο στέκεται η ανιψιά του Σένα, Μπιάνκα.
Στα ηχεία ακούστηκε μάλιστα από παλιότερη ηχογράφηση ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής να λέει: «Μου αρέσει να αγωνίζομαι, λατρεύω την πρόκληση να κερδίσω κάποιον. Όταν έχεις πολύ πίεση το θέμα είναι βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επιθετικότητα και στον υπολογισμό. Να ξέρεις πότε θα ορμήσεις και πότε θα μετρήσεις. Για να πάρεις τον τίτλο χρειάζεται συνδυασμός αυτών των στοιχείων».
Ο Αλόνσο που στέκονταν απέναντι από το ολόγραμμα του Σένα συμπλήρωσε: «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Άιρτον ν’ αγωνίζεται ήταν το είδωλό μου. Θυμάμαι τη εικόνα των ασπροκόκκινων McLaren ν’ αγωνίζονται στην κορυφή τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Tag Heuer γι’ αυτή τη στιγμή».
Ο Αλόνσο με το νέο του ρολόι Tag Heuer.
Η νέα σειρά ρολογιών αφιερωμένη στο Σένα περιλαμβάνει δυο βασικές εκδόσεις:
ΤAG Heuer Formula 1 Chronograph Senna Edition Με διάμετρο 43mm και χρονόμετρο που καταγράφει δέκατα δευτερολέπτου σε γκρι και κόκκινο χρώμα με το Senna ‘S’ στο καντράν και μεταλλικό μπρασελέ.
TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph Senna Edition Με διάμετρο 44mm και αυτόματο χρονογράφο με λειτουργία ημέραςκαι μεταλλικό μπρασελέ. Επίσης από τιτάνιο σε απόχρωση του μαύρου και λουράκι από γόμα ελαστικού.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.