Πως βρέθηκε απέναντι από το Σένα ο Αλόνσο;

Πως βρέθηκε απέναντι από το Σένα ο Αλόνσο;

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το ολόγραμμα του Βραζιλιάνου πρωταθλητή με τα χρώματα της McLaren Honda βρίσκεται απέναντι στο Φερνάντο Αλόνσο σημερινό οδηγό της ομάδας.

Πως βρέθηκε απέναντι από το Σένα ο Αλόνσο;
Αυτό έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια συνεργασίας της Tag Heuer με την McLaren.  Μάλιστα συνδυάστηκε με την παρουσίαση της νέας σειράς ρολογιών Tag Heuer –
εκ των βασικών χορηγών/μετόχων – της McLaren στη Βαρκελώνη στο  Ισπανικό GP. Παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την οικογένεια Σένα η ανιψιά του αείμνηστου Άιρτον, Μπιάνκα ενώ την ομάδα της F1 εκπροσώπησε ο Αλόνσο. Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκε η νέα σειρά ρολογιών αφιερωμένη στον Άιρτον Σένα. Μάλιστα τα ρολόγια φέρουν στο πίσω μέρος και το λογότυπο του ιδρύματος Σένα. Για πρώτη φορά εμφανίστηκε το ολόγραμμα του Σένα με το μονοθέσιο και τον ίδιο με τη φόρμα και το κράνος του.
Κλείσιμο



Δεξιά από τον Αλόνσο στέκεται η ανιψιά του Σένα, Μπιάνκα.


Στα ηχεία ακούστηκε μάλιστα από παλιότερη ηχογράφηση ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής να λέει:
«Μου αρέσει να αγωνίζομαι, λατρεύω την πρόκληση να κερδίσω κάποιον. Όταν έχεις πολύ πίεση το θέμα είναι βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επιθετικότητα και στον υπολογισμό. Να ξέρεις πότε θα ορμήσεις και πότε θα μετρήσεις. Για να πάρεις τον τίτλο χρειάζεται συνδυασμός αυτών των στοιχείων».

Ο Αλόνσο που στέκονταν απέναντι από το ολόγραμμα του Σένα συμπλήρωσε: «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Άιρτον ν’ αγωνίζεται ήταν το είδωλό μου. Θυμάμαι τη εικόνα των ασπροκόκκινων McLaren ν’ αγωνίζονται στην κορυφή τη δεκαετία του ’80 και του ’90.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Tag Heuer γι’ αυτή τη στιγμή».



Ο Αλόνσο με το νέο του ρολόι Tag Heuer.


Η νέα σειρά ρολογιών αφιερωμένη στο Σένα περιλαμβάνει δυο βασικές εκδόσεις:

ΤAG Heuer Formula 1 Chronograph Senna Edition
Με διάμετρο 43mm και χρονόμετρο που καταγράφει δέκατα δευτερολέπτου σε γκρι και κόκκινο χρώμα με το Senna ‘S’ στο καντράν και μεταλλικό μπρασελέ.

TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph Senna Edition
Με διάμετρο 44mm και αυτόματο χρονογράφο με λειτουργία ημέρας και μεταλλικό μπρασελέ. Επίσης από τιτάνιο σε απόχρωση του μαύρου και λουράκι από γόμα ελαστικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης