Χάμιλτον: Δε προσφέρει άνεση η διαφορά βαθμών!

Χάμιλτον: Δε προσφέρει άνεση η διαφορά βαθμών!

Ο Βρετανός πρωταθλητής δε θεωρεί πως η διαφορά των 17 βαθμών που έχει από το Νίκο Ρόσμπεργκ του επιτρέπει να επαναπαυτεί ενόψει του μεγάλου τελικού αυτή την Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι.

Χάμιλτον: Δε προσφέρει άνεση η διαφορά βαθμών!
Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς το μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στη Yas Marina οι βαθμοί μετρούν διπλοί, ο νικητής θα πάρει 50, ο δεύτερος 36 και ούτε ο καθεξής. Η προηγούμενη φορά που είχαμε μεγάλο τελικό στη Yas Marina ήταν το 2010 τότε ο Φέτελ κέρδισε και πήρε τον τίτλο αφήνοντας τους Αλόνσο και Γουέμπερ με μια πικρή επίγευση.

Κλείσιμο
Τώρα έρχεται να κλείσει αυτός ο κύκλος πρωταθλημάτων για το Φέτελ που θα χάσει τον άσο μετά από 4 χρόνια στην ίδια πίστα που τον πρωτοπήρε. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα τον πάρει; Ο συμπατριώτης του Νίκο Ρόσμπεργκ είναι δεύτερος στη βαθμολογία και δεν του αρκεί η νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Χρειάζεται ταυτόχρονα το Χάμιλτον τρίτο ή πιο πίσω για να πάρει τον τίτλο.

Απ' την πλευρά του ο Χάμιλτον αρκείται σε μια 2η θέση: "Δεν μπορώ να επαναπαυτώ λόγω της διαφοράς των 17 βαθμών γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία της F1, ο νικητής θα πάρει 50. Είναι ο τελευταίος αγώνας και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θα πάω για να κερδίσω".

Ο Χάμιλτον επιμένει να πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει στη Βραζιλία πριν λίγες μέρες αν δεν έκανε το λάθος που του κόστισε πολύτιμα δευτερόλεπτα στην είσοδο της στροφής 4: "Δε νομίζω ότι έχω κάνει λάθη φέτος. Έκανα ένα λάθος αλλά δεν πρόκειται να μείνω σ' αυτό, πέρασε και χάθηκε. Δε μετανιώνω αν και η διαφορά μειώθηκε κατά 7 βαθμούς".

Ο Ρόσμπεργκ θα πάρει τον τίτλο αν κερδίσει και ο Χάμιλτον δεν είναι δεύτερος. Ο Χάμιλτον του αρκεί η 2η θέση για να πανηγυρίσει. Με τη δυναμική που έχουν τα Mercedes είναι λογικό να περιμένει κανείς να κάνουν το 1 -2.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης