Έπεσε φτώχεια στη F1!

Έπεσε φτώχεια στη F1!

Κοιτώντας στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές της χρονιάς από το Forbes χρειάζεται να κατέβεις μέχρι και την 19η θέση για να βρεις τον πρώτο εκπρόσωπο του motorsport.

Έπεσε φτώχεια στη F1!
Ο λόγος για το Λιούις Χάμιλτον που πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού με ετήσιες απολαβές 32 εκ. δολαριών.
Ο καλύτερα αμειβόμενος αθλητής για το 2014 είναι ο πυγμάχος Φλόιντ Μέιγουέδερ. Ο Αμερικάνος που ζει στο Λας Βέγκας κέρδισε τόσα πολλά χρήματα (105 εκ. δολάρια) γιατί εκτός από αθλητής είναι και promoter του εαυτού του. Είναι ο πρώτος μετά τον γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς που σπάει το φράγμα των 100 εκ.

Ο Γουντς μετά τα σκάνδαλα έχει πέσει στην 6η θέση
Κλείσιμο
καθώς κερδίζει φέτος 61.2 εκ. δολάρια. Ανάμεσα στους δυο βρίσκονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο (80 εκ. ποδοσφαιριστής), ΛεΜπρον Τζέιμς (72.3εκ. καλαθοσφαιριστής NBA), Μέσι (64.7εκ. ποδοσφαιριστής) και Κόμπε Μπράιαντ (61.5 εκ. καλαθοσφαιριστής NBA). Πολύ κοντά στο Χάμιλτον βρίσκεται ο Αλόνσο στην 21η θέση με ετήσιες απολαβές στα 31 εκ. δολάρια.

Άλλοι οδηγοί στη λίστα με τους 100 καλύτερα αμειβόμενους αθλητές είναι ο πρωταθλητής NASCAR, Τζίμι Τζόνσον στην 42η θέση με (23.5 εκ. δολάρια) ο πρωταθλητής της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ στην 83η θέση (19 εκ. δολάρια) και ο πολυνίκης στα NASCAR, Τζεφ Γκόρντον στην 86η θέση (18.7 εκ. δολάρια).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης