Η σύζυγος του άσου της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, που βρίσκεται ανάμεσά στη ζωή και τον θάνατο από τις 29 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ έπειτα από ατύχημα στο σκι, κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να αφήσουν ήσυχους τους γιατρούς και την οικογένειά της.
"Είναι σημαντικό για μένα να αφεθούν ήσυχοι οι γιατροί και το νοσοκομείο για να μπορέσουν να εργασθούν με ηρεμία. . . Σάς παρακαλώ, αφήστε ήσυχη και την οικογένειά μας", γράφει η Κορίνα Σουμάχερ σε ανακοίνωση που απευθύνεται προς τα μέσα ενημέρωσης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.