Η ελληνική αντιπροσωπεία της CUPRA ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα με μειωμένες τιμές για τα ηλεκτρικά Born και Tavascan.
Η Τεχνοκάρ Μ.Α.Ε.Ε. ανακοίνωσε νέο προωθητικό πρόγραμμα με μειωμένες τιμές για τα CUPRA Born και Tavascan, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις που κάνουν τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας ακόμα πιο ελκυστικά.
Πιο συγκεκριμένα, για το διαθέσιμο απόθεμα ΜΥ25 του πρώτου αμιγούς ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, η προσφερόμενη έκπτωση διαμορφώνεται πλέον σε 5.000 ευρώ, με τις τιμές να ξεκινούν από 35.990€ για την έκδοση 59 KWh 231HP eBoost και από 39.990€ για την έκδοση 77 KWh 231HP eBoost
Το αντίστοιχο προωθητικό πρόγραμμα για τα μοντέλα ΜΥ26 περιλαμβάνει όφελος 3.000 ευρώ, με τις τιμές να ξεκινούν από 34.990 ευρώ για την έκδοση με την μπαταρία 59 KWh απόδοσης 204HP.
Για το Tavascan, η προσφερόμενη έκπτωση διαμορφώνεται πλέον σε 5.500 ευρώ, με τις τιμές του ηλεκτρικού σπορ SUV να ξεκινούν πλέον από 43.490 ευρώ για την έκδοση 79ΚWh 286hp Εndurance.
Οι παραπάνω μειωμένες τιμές για αυτά τα δύο CUPRA μπορούν να συνδυαστούν επιπρόσθετα με το όφελος 3.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ανάλογα με την έκδοση του οχήματος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.