Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Όμως, τα σχέδια των ανθρώπων της εταιρείας δεν σταματούν σε αυτό. Όπως ανακοινώθηκε, το επόμενο σχέδιο είναι η δημιουργία ενός SUV αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος το οποίο θα βασίζεται στο πρώτο της εταιρείας. Πέραν και αυτού, οι άνθρωποί της εκπόνησαν ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο προβλέπει τη δημιουργία επτά καινούργιων μοντέλων τα οποία θα ανήκουν στη «σειρά 0», όπως την έχουν ονομάσει.
Με αυτή την επένδυση τα στελέχη της Sony Honda Mobility και της θυγατρικής Afeela σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τα κινεζικά μοντέλα αλλά και να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους. Όπως έχουν δηλώσει, χάρη στη χρήση της κοινής πλατφόρμας το κόστος εξέλιξης θα είναι μικρότερο συγκριτικά και οι τιμές πώλησης των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων προσιτές. Όπως έγινε γνωστό, η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει την τοποθέτηση των μπαταριών και του ηλεκτροκινητήρα σε χαμηλό ύψος από το έδαφος, κάτι που σημαίνει ότι και το κέντρο βάρους θα είναι χαμηλά, επίσης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευρυχωρία για τους επιβάτες και καλύτερη οδική συμπεριφορά για το αυτοκίνητο.