Πολλά νέα μοντέλα από τον όμιλο BMW

Πολλά νέα μοντέλα από τον όμιλο BMW

Ο όμιλος BMW τα επόμενα πέντε χρόνια θα εργαστεί με πολύ εντατικό ρυθμό προκειμένου να παρουσιάσει πολλά αλλά και διαφορετικά μοντέλα.

240319172144_BMW-Neue-Klasse-X_08-768x432
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Όμιλος BMW πρόκειται να παρουσιάσει περίπου 40 νέα και επανασχεδιασμένα μοντέλα ως το 2029.

Ο αριθμός αυτός αφορά στο σύνολο των εταιριών που τον απαρτίζουν και το μεγαλύτερο βάρος επενδύσεων, εξέλιξης και παραγωγής θα αφορά στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ωστόσο, από τη γερμανική εταιρεία ανακοινώθηκε ότι δεν θα σταματήσει ή θα υποτιμηθεί η εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης που διαθέτει, μεταξύ των οποίων και ο V8.

Αυτά έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια παρουσίασης των βραχυμεσοπρόθεσμων επιχειρηματικών σχεδίων του Ομίλου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas (ΗΠΑ).



Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν αντιπρόσωποι της εταιρείας στους οποίους επιδείχτηκαν σκίτσα και αναλύθηκαν τα πλάνα του ως και το 2029 με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψουν οτιδήποτε από αυτά που θα έβλεπαν και θα μάθαιναν. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι μεταξύ αυτών που είδαν οι παρευρισκόμενοι ήταν η νέα BMW X3, η νέα M5 Touring, οι επανασχεδιασμένες Σειρά 2 Gran Coupe και X5 και το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Mini Aceman.

Στην εκδήλωση έγινε εκτεταμένη αναφορά στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα νέα μοντέλα του Ομίλου BMW και επιβεβαιώθηκε η συνεργασία του με τη Rimac Technology για την εξέλιξη και παραγωγή νέων μπαταριών με μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα. Αυτές, αναμένεται ότι θα παρέχουν έως και 30% μεγαλύτερη αυτονομία, σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης