Ο απίθανος προσομοιωτής της Pagani

Ο απίθανος προσομοιωτής της Pagani

Πλέον οι τυχεροί ιδιοκτήτες Pagani μπορούν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου τους αυτοκινήτου ακόμα και μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Pagani_Huayra_Sim
Κατασκευασμένη σε συνεργασία με την Racing Unleashed, αυτή η high-end παιχνιδομηχανή υπόσχεται να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία Pagani, αντικατοπτρίζοντας το ακραίο ήθος και την ένταση των ανθρακονημάτων του αντίστοιχου πραγματικού κόσμου.
Ο προσομοιωτής διαθέτει εξαρτήματα από ανθρακονήματα που προέρχονται από τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των hypercars της Pagani.
Η πανοραμική καμπυλωτή οθόνη του βυθίζει τους χρήστες στον εικονικό κόσμο των αγώνων, που τροφοδοτείται από έναν υπολογιστή παιχνιδιών υψηλής απόδοσης που τρέχει το Assetto Corsa Pro.
Κάθε λεπτομέρεια του προσομοιωτή, από την εξωτερική του σχεδίαση μέχρι τις ρυθμίσεις οδήγησης, αντικατοπτρίζει την ουσία της Huayra R. Το κάθισμα, το τιμόνι και τα πεντάλ αναπαράγουν πιστά αυτά που βρίσκονται στο hypercar, ενώ τα φρεζαρισμένα εξαρτήματα από αλουμίνιο προσθέτουν μια πινελιά φινέτσας.
Στο παρασκήνιο, οι ομάδες μηχανικών και σχεδιασμού της Pagani εξασφάλισαν με επιμέλεια ότι ο προσομοιωτής αποτυπώνει με ακρίβεια τη δυναμική χειρισμού και τα αεροδυναμικά αποτελέσματα του πραγματικού Huayra R. Επαγγελματίες οδηγοί και πιλότοι εξέλιξης επικύρωσαν τις επιδόσεις του σε αυστηρές δοκιμές back-to-back, μεταβαίνοντας από τον προσομοιωτή στο πραγματικό hypercar. Ο ήχος είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της καθηλωτικής εμπειρίας, με ακουστικά VR, ένα σύστημα ήχου 5.1 και ενσωματωμένα kickers που αποδίδουν τον χαρακτηριστικό βρυχηθμό του κινητήρα Pagani V12-R και τους ζωντανούς κραδασμούς του δρόμου.
Ο προσομοιωτής Huayra R εξυπηρετεί επίσης και έναν πρακτικό σκοπό. Επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να εξοικειωθούν με τα οχήματά τους, να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να κατακτήσουν διάφορες πίστες πριν βγουν στην άσφαλτο.
Αυτή η προετοιμασία είναι ζωτικής σημασίας για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Arte in Pista της Pagani, το οποίο προσφέρει αποκλειστικές μη ανταγωνιστικές εκδηλώσεις σε διάσημες πίστες της FIA σε όλο τον κόσμο. Ο εξομοιωτής αρχικά θα διατίθεται αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες της Huayra R, και αργότερα θα είναι διαθέσιμος στο ευρύ κοινό. Όσο για την τιμή του; Υπολογίστε εξαψήφιο νούμερο και θα είστε μέσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης