Το Jeep Wagoneer γυρνά σελίδα

Το Jeep Wagoneer γυρνά σελίδα

Η Jeep παρουσίασε τη νέα γενιά του Wagoneer, ενός μοντέλου με βαριά ιστορία, ειδικά στις ΗΠΑ, το οποίο ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο μπαίνοντας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

jeep_wagoneer
Μετά τις φωτογραφίες του νέου Wagoneer S, που διέρρευσαν η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση του νέου μοντέλου. Το αμάξωμα μοιάζει να είναι είναι ευθυγραμμισμένο με τη δυναμική των 600 ίππων και την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε σχεδόν 3,5 δευτερόλεπτα.
Από την άλλη, η καμπίνα υιοθετεί σύγχρονη τεχνολογία και τη συνδυάζει με όμορφες λεπτομέρειες, φέρνοντας νέα δεδομένα πολυτέλειας. Η προσεγμένη ποιότητα και τα premium υλικά συνυπάρχουν με ένα νέο «κέντρο ελέγχου» για τον οδηγό και νέα προσέγγιση για το Selec–Terrain.
Το Wagoneer S που βασίζεται στην νέα -ηλεκτρική- πλατφόρμα STLA–Large, θα διαθέτει επίσης διπλή πανοραμική ηλιοροφή, ενώ θα επεκτείνει τη συνεργασία της Jeep με την McIntosh δια μέσου ενός ηχοσυστήματος ειδικά ρυθμισμένου για το συγκεκριμένο μοντέλο, με 19 ηχεία και υψηλή ποιότητα ήχου.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης