Η Lamborghini Urus αναλαμβάνει υπηρεσία

Η Lamborghini Urus αναλαμβάνει υπηρεσία

Η Ιταλική αστυνομία πρόσθεσε στο στόλο της μια Lamborghini Urus που θα έχει σαν στόχο την εκτέλεση ταχύτατων μεταφορών ιατροφαρμακευτικού υλικού

Lamborghini_Urus_Pe
Η συνεργασία της Automobili Lamborghini και της ιταλικής Τροχαίας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η εταιρεία δώρισε στο Σώμα μία Urus Performante η οποία έχει μετασκευαστεί σε περιπολικό. H Lamborghini έχει ξεκινήσει να δίνει μοντέλα της στην Τροχαία της χώρας από το 2004 και η Urus Performante είναι το έκτο αυτοκίνητό της που έχει δώσει στις Αρχές. Το πολυτελές SUV επιδόσεων θα πλαισιώσει την Huracan LP610-4 την οποία επίσης διαθέτει η Τροχαία της χώρας.
Η τελετή παράδοσης του αυτοκίνητου πραγματοποιήθηκε στην Piazza del Viminale, την πλατεία εμπρός από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας. Παρόντες ήταν η Πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, ο Ματέο Πιαντεντόζι, ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Βιτόριο Πιζάνι, ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο Στέφαν Βίνκελμαν, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.
Το κορυφαίο στέλεχος της Lamborghini δήλωσε σχετικά κατά η διάρκεια της τελετής: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που συνεχίζουμε την εικοσάχρονη συνεργασία μας με την κρατική Αστυνομία. Γνωρίζοντας ότι τα αυτοκίνητά μας χρησιμοποιούνται για το κοινό καλό -και κυρίως για επιχειρήσεις που μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές- είμαστε υπερήφανοι, τόσο εγώ όσο και όλη η εταιρεία».
Η συγκεκριμένη Urus Performante έχει μετασκευαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέρχεται απόλυτα στον ρόλο της ως περιπολικό αλλά και για τον ιατρικό σκοπό τον οποίο θα επιτελέσει. Δεν θα χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση καταδίωξης αλλά και για την ταχεία μεταφορά αίματος και ανθρώπινων οργάνων σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Άλλωστε, το ίδιο συμβαίνει και με την Huracan LP610-4.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης