Το ψηφιακό hypercar της Genesis

Το ψηφιακό hypercar της Genesis

To premium παρακλάδι της Hyundai θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει ένα hypercar που θα στεκόταν απέναντι σε παραδοσιακούς κατασκευαστές υψηλών επιδόσεων μόνο που το πρωτότυπο που έχουμε δει ως τώρα υπάρχει προς το παρόν μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Genesis_Gran_Turism
Μόνο ψηφιακά δείγματα έχουν δοθεί μέχρι τώρα από το εικονικό κόνσεπτ που δημιούργησε η Genesis για το Gran Turismo. Το ψηφιακό hypercar θα παρουσιαστεί επίσημα στο επόμενο update στο δημοφιλές video game. Το τελευταίο teaser που δημοσιοποιήθηκε από το επίσημο κανάλι του Gran Turismo είναι αρκετά απόκρυφο, αλλά από τα λίγα που αποκαλύπτει φαίνεται πως το hypercar της Genesis θα είναι πανομοιότυπο με ένα πρωτότυπο που είχε δείξει η εταιρία το 2022 και πάλι στο Gran Turismo.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα preview που ενθουσιάζει τους λάτρεις των video game ενόψει του update. Σε κάθε περίπτωση, μάλλον δεν μιλάμε για ένα ρεαλιστικό σχέδιο που μπορεί να δούμε από την κορεάτικη εταιρεία καθώς είναι κάτι που απέχει πολύ από αυτά που κατασκευάζει και πουλάει αν και ποτέ δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης από τους Κορεάτες.
Το ψηφιακό hypercar ίσως να κατηγοριοποιηθεί στην ενότητα των Hyper GT, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο λόγω του μακριού αμαξώματος. Γενικότερα, δεν μοιάζει με ένα κόνσεπτ που θα μπορούσε το ίδιο άνετα να αποκτήσει αγωνιστική υπόσταση αλλά και να προσφέρει επιδόσεις και οδηγική απόλαυση στο δρόμο και την πίστα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης