To νέο σχεδιαστικό ύφος του Lexus LBX

To νέο σχεδιαστικό ύφος του Lexus LBX

Η παρουσίαση του νέου premium compact SUV, LBX φέρνει έναν αέρα σχεδιαστικής ανανέωσης στη γκάμα της Lexus.

Lexus_LBX
Tο νέο Lexus LBX το οποίο φέρνει έναν αέρα σχεδιαστικής ανανέωσης στην γκάμα της μάρκας γέρνοντας περισσότερο προς την ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Το νέο Lexus LBX είναι μικρό σε διαστάσεις, το μικρότερο SUV στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, και σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της Lexus είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ιαπωνικό Kagami-Mochi που δεν είναι άλλο από το γνωστό μας κέικ ρυζιού.
Η τολμηρή σχεδιαστική προσέγγιση της Lexus σε καμία περίπτωση δεν περιόρισε τις premium καταβολές του LBX το οποίο συνεχίζει να εμπνέει πολυτέλεια στον παρατηρητή. Παράλληλα, το αυτοκίνητο θέλει και μπορεί να προσελκύσει νέους οδηγούς οι οποίοι αναζητούν κορυφαία ποιότητα, σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο πακέτο.
Την κίνηση στο νέο LBX δίνει ένα υβριδικό σύνολο το οποίο φροντίζει για ισχυρές επιδόσεις, οικονομία στο καύσιμο και σοβαρή περιβαλλοντική συνείδηση. Το τρικύλινδρο σύνολο των 1.5 λίτρων αποδίδει 136 ίππους και 185 Nm ροπής με την μπαταρία να είναι εντελώς καινούρια προσφέροντας επιπλέον ηλεκτρική υποστήριξη στο αυτοκίνητο όταν απαιτείται περισσότερη ισχύς. Παράλληλα δίνει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία στο LBX και αυτοφορτίζεται μέσα από το βενζινοκίνητο μηχανικό σύνολο.
Κλείσιμο
Στο εσωτερικό, η Lexus έχει εμπιστευθεί στην σχεδιαστική φιλοσοφία Tazuna την οποία συναντήσαμε πρώτη φορά στη σειρά NX των μεσαίων SUV της. Ο οδηγός απολαμβάνει το σύστημα Lexus Link Connect μέσω της οθόνης αφής 9,8 ιντσών, ενώ για την άμεση και πλήρη πληροφόρησή του φροντίζει η οθόνη 12,3 ιντσών. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ υψηλή, ενώ οι χώροι επίσης είναι μεγάλοι για να φιλοξενήσουν τους επιβάτες με τις αποσκευές τους. Ο αέρας φρεσκάδας και ανανέωσης του LBX δηλώνει σαφώς πως η Lexus θέλει να ακολουθήσει μια πιο νεανική φιλοσοφία στα νέα μοντέλα της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης