H BMW M3 E30 επιστρέφει

H BMW M3 E30 επιστρέφει

Η γερμανική Gunther Werks αποκάλυψε μια restomod δημιουργία με βάση τη θρυλική BMW M3 E30 η οποία σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα φίλο του αυτοκινήτου

BMW_M3_E30_GW
Η Gunther Werks, γνωστή για τις μετατροπές της σε Porsche 911, ανακοίνωσε το νέο της project: μια ανανεωμένη έκδοση της εμβληματικής BMW E30 M3. Η εταιρεία έδωσε μια teaser εικόνα του επερχόμενου μοντέλου, αποκαλύπτοντας μια σχετικά συγκρατημένη εμφάνιση σε σύγκριση με το συνηθισμένο της στυλ. Η E30 M3 έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη μεταξύ των φίλων της αυτοκίνησης με την πάροδο των ετών και η Gunther Werks σκοπεύει να της δώσει μια restomod ευκαιρία να επανέλθει στη ζωή. Η εικόνα teaser παρουσιάζει το αυτοκίνητο με ζάντες αλουμινίου Vorsteiner, μία αναφορά στο γεγονός ότι η Gunther Werks όσο και η Vorsteiner ιδρύθηκαν από το ίδιο άτομο, τον Peter Nam.
Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί συγκεκριμένες τροποποιήσεις, τα hashtags που χρησιμοποιούνται στην ανακοίνωση (#carbonfiber, #powertoweight, #handmade και #limitededition) υποδηλώνουν ότι τα ανθρακονήματα θα χρησιμοποιηθούν εκτενώς για τη μείωση του βάρους και την ενίσχυση των επιδόσεων. Η εστίαση της Gunther Werks στο τμήμα αξεσουάρ “GW9”, το οποίο ασχολήθηκε κυρίως με αεροδυναμικά στοιχεία και διακοσμητικά από ανθρακονήματα για τις Porsche 911, μπορεί να υποδηλώνει ότι η ανακατασκευασμένη E30 M3 θα έχει πιο διακριτικό σχεδιασμό σε σύγκριση με τις ιδιαίτερα τροποποιημένες Porsche της Gunther Werks. Λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν τροποποιήσεις ή βελτιώσεις στον κινητήρα δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η Gunther Werks δεν έχει δώσει χρονοδιάγραμμα για την πλήρη αποκάλυψη του project, αφήνοντας τους λάτρεις της αγοράς να περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την επανέκδοση της θρυλικής BMW E30 M3.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης