Το CUPRA DarkRebel θα γίνει πραγματικότητα

Το CUPRA DarkRebel θα γίνει πραγματικότητα

Μετά την αποκάλυψη του εντυπωσιακού πρωτότυπου shooting brake DarkRebel πριν από μερικούς μήνες η CUPRA φαίνεται πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της υλοποίησης λαμβάνοντας υπόψη τις και τις προτάσεις χιλιάδων φίλων της  

Cupra_Dark_Rebel
Τον περασμένο Απρίλιο, η Cupra αποκάλυψε ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο shooting brake και απευθύνθηκε ανοικτά στους φίλους της, για να βοηθήσουν στην τελική διαμόρφωση. Τώρα, η αυτοκινητοβιομηχανία είναι έτοιμη να κάνει το άλμα από την ψηφιακή σφαίρα στον πραγματικό κόσμο, καθώς σχεδιάζει να «ζωντανέψει» μια εκδοχή της ιδέας, με βάση τις προτάσεις των θαυμαστών της. Στην αρχή, το DarkRebel (όπως ονομάζεται σε αυτό το στάδιο το concept) υπήρχε μόνο σε έναν διαδικτυακό διαμορφωτή, όπου οι ενδιαφερόμενοι, με λίγο χρόνο στη διάθεσή τους μπορούσαν να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο. Αν και το πρόγραμμα ήταν εντελώς ψηφιακό, οι επιλογές ήταν κάπως περιορισμένες. Η ανταπόκριση, όμως, ήταν μεγάλη.
Η Cupra υποστηρίζει ότι το πρωτότυπο αυτοκίνητο δέχθηκε περισσότερες από 270.000 προτάσεις διαμόρφωσης, ενώ μεταξύ αυτών που ασχολήθηκαν μαζί του ήταν διασημότητες όπως η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα, Αλεξία Πουτέγιας και ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας των «μπλαουγράνα» Μαρκ τερ Στέγκεν.
Αν και οι φίλοι της CUPRA μπορούν ακόμα να διαμορφώσουν το DarkRebel, η εταιρεία δεν θα λαμβάνει πλέον υπόψη αυτή τη συμβολή για το πρωτότυπο που εξελίσσεται. Σε ότι αφορά τα στατιστικά φαίνεται πως οι περισσότερες προτάσεις ήρθαν από την Ισπανία και τη Γερμανία ενώ στο top 10 των συμμετοχών ήταν οι Μεξικανοί και Τούρκοι. Ενδιαφέρον έχει η διαπίστωση πως το 74% των χρηστών διαμόρφωσαν το αυτοκίνητο από τις κινητές συσκευές τους, κάτι που αποδεικνύει ότι το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα τράβηξε την προσοχή των νέων.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης