Τι ετοιμάζει η Mercedes-Benz;

Τι ετοιμάζει η Mercedes-Benz;

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Μόναχο στις αρχές Σεπτεμβρίου η Mercedes-Benz θα έχει μια δυναμική παρουσία με πολλές εκπλήξεις και νέα μοντέλα.

Mercedes_new_models
Σταδιακά οι εκθέσεις αυτοκινήτου επανέρχονται στο προσκήνιο έπειτα από την κρίση που αντιμετώπισαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού (αλλά και του υψηλού κόστους για τους συμμετέχοντες σε αυτές). Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε πως θα συμμετέχει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 5-10 Σεπτεμβρίου φιλοξενώντας μάλιστα στο περίπτερό της πολλά νέα μοντέλα.
Με μια teaser φωτογραφία που δείχνει τη σιλουέτα ενός αυτοκινήτου με κουπέ αναλογίες η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων το πρωτότυπο ενός καινούργιου μοντέλου της το οποίο θα δείχνει τη μορφή της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης της CLA. Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης και η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να γίνει εντός του 2025, όπως έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με την εταιρεία, «το νέο πρωτότυπο θα αποκαλύπτει το όραμα της Mercedes-Benz για ένα όχημα που θα πρωτοπορεί στην κατηγορία του χάρη στην κορυφαία καινοτομία, στον σχεδιασμό και στην ψηφιακή εμπειρία χρήστη».
Εκτός αυτού, θα παρουσιάσει τις ανανεωμένες αμιγώς ηλεκτροκίνητες EQA, EQB και EQV, ενώ τα στελέχη της θα επιδεικνύουν στους επισκέπτες τις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει για τα σύγχρονα μοντέλα της. Επίσης, θα εξηγούν το πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης αναφορικά με την οικιακή φόρτιση των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων της με σκοπό να λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν αλλά και να προσελκύσουν νέους πελάτες.
Κλείσιμο
Επιπλέον, όσοι επισκέπτες της Έκθεσης το επιθυμούν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μια σύντομη διαδρομή ως επιβάτες με κάποιο από τα 30 διαθέσιμα προς τούτο αυτοκίνητά της τα οποία θα ξεκινούν από τον χώρο της έκθεσης και θα κάνουν μια συγκεκριμένη διαδρομή.
Τέλος, η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι θα επιδείξει, επίσης, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο Vision EQXX το οποίο διαθέτει τεχνολογίες οι οποίες πρόκειται να περάσουν σταδιακά στα μοντέλα παραγωγής της, καθώς και το (επίσης) αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Vision One-Eleven, το εντυπωσιακό όχημα που έχει σκοπό να συνδέσει το παρελθόν της εταιρείας με το μέλλον της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης