Το αντίο της Chevrolet Camaro

Το αντίο της Chevrolet Camaro

Με την ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής Panther Black Matte η Chevrolet γράφει τον επίλογο της θρυλικής Camaro η οποία θα σταματήσει να παράγεται το 2024.

Camaro_panther_black
Η άκρως εντυπωσιακή και δυναμική έκδοση Panther Black Matte πρόκειται για μια ξεκάθαρη παραπομπή της φίρμας στο παρελθόν του μοντέλου και το όνομα Panther. Το κύριο χαρακτηριστικό σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις θα είναι το μαύρο ματ χρώμα, οι κόκκινες δαγκάνες και η επίσης μαύρη μεταλλική ρίγα, που θα διατρέχει το αμάξωμα. Χαρακτηριστικά που θυμίζουν το πανέμορφο και επίσης σπάνιο αιλουροειδές, που ζει -σε περιορισμένο αριθμό, πλέον- στην αμερικανική ήπειρο.
Η Chevrolet θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για την τελευταία γενιά του μοντέλου, από τις 15 Ιουνίου, ενώ η συλλεκτική έκδοση θα είναι διαθέσιμη από το τέλος του καλοκαιριού, με αρχική τιμή τις 39.440 δολάρια.
Πέραν των υπόλοιπων προνομίων, οι ιδιοκτήτες της συλλεκτικής έκδοσης, θα λάβουν επίσης ένα ρολόι Canfield Sport 44 χιλιοστών από τη Shinola. Θα έχει τον σειριακό αριθμό που ταιριάζει με τον αντίστοιχο του τιμονιού του ιδιοκτήτη. Το ρολόι θα ενσωματώνει το λογότυπο Camaro στην πρόσοψη και έναν πάνθηρα χαραγμένο στο λουρί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης