Αυτό είναι το νέο KIA Picanto

Αυτό είναι το νέο KIA Picanto

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το ανανεωμένο αισθητικά και τεχνολογικά KIA Picanto που σύντομα θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του

Kia_picanto_facelift
Η KIA είναι από τις λίγες εταιρίες που ευτυχώς πιστεύουν στη δυναμική των μικρών αυτοκινήτων πόλης και φροντίζει να έχει στη γκάμα της τέτοια μοντέλα. Το Picanto έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την ευρυχωρία του (για όχημα αυτής της κατηγορίας), για το επίπεδο εξοπλισμού του και για την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου που δίνει στους επιβάτες του. H τρίτη γενιά του παρουσιάστηκε το 2017 και πλέον έφθασε η στιγμή για ένα αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα.
Οι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο από την αυτοκινητική ιστοσελίδα Autospy. Σε αυτές φαίνεται ότι το ανανεωμένο αυτοκίνητο έχει σχεδιαστικές επιρροές από το καινούργιο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο EV9.
Στην KIA, δηλαδή, εφάρμοσαν τη σχεδιαστική γλώσσα που έχουν προσδιορίσει με την έκφραση «Opposites United». Στη μάσκα τού επανασχεδιασμένου Picanto βλέπουμε τη διαμόρφωση που ονομάζουν «Tiger Nose» με τη χαρακτηριστική μορφοποίηση της γρίλιας και του εκεί προφυλακτήρα, όπως και τα LED φώτα. Στο πίσω μέρος τού αμαξώματος, εντυπωσιάζουν τα εκεί φώτα και η κάθετη μεταλλική επιφάνεια κάτω από αυτά. Επίσης, έχει γίνει προσπάθεια να δείχνει πιο σπορτίφ από πριν με τη διαμόρφωση αεροδυναμικού διαχύτη στον προφυλακτήρα.
Στο εσωτερικό του, υπάρχουν αλλαγές στον πίνακα οργάνων, ο οποίος τώρα είναι έγχρωμη οθόνη ψηφιακών ενδείξεων. Αναφορικά με τους κινητήρες, το όχημα πόλης τής KIA δεν αναμένεται να έχει αλλαγές. Θυμίζουμε ότι διατίθεται τόσο με τον ατμοσφαιρικό 1.0 μέγιστης ισχύος 67 ίππων, με τον 1.0 T-GDi των 100 ίππων, όσο και με τον ατμοσφαιρικό 1,2 λίτρων μέγιστης ισχύος 84 ίππων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης